Zó geef je jouw interieur een luxe upgrade

Wij leggen je uit wat velvet items voor je interieur kunnen doen.

Velvet is hot. We zien deze rijke, warme en aaibare stof tegenwoordig in woonkamers, eethoeken en slaapkamers terug. Wil je je woning een velvet chic upgrade geven? Wij leggen je uit hoe je dit doet.

Mix & match

Een flinke portie velvet in je interieur zorgt voor een luxe uitstraling. Velvet is geschikt als stoffering voor je bank, fauteuil of eetkamerstoelen. Maar niet alleen grote items maken het verschil. Door kleine sfeermakers toe te voegen, zoals een poef, sierkussen of een plaid, straalt je interieur instant luxe uit.

Hoe groot of klein je het ook wil aanpakken: velvet past eigenlijk bij ieder interieur. Gelukkig is deze stof in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Van neutraal grijs tot diepe, sensuele kleuren als kobaltblauw, okergeel, bordeauxrood of smaragdgroen.

Combineer deze luxe stof met materialen als glanzend zwart metaal of donkere houten meubels. Kies daarnaast voor een zacht vloerkleed. Door deze levendige stof creëer je een fijn contrast in je interieur.

Slapen in stijl

Niet alleen de woonkamer, maar ook de slaapkamer kan wel een touch of velvet gebruiken. Dit is immers dé plek waar je een rustige en luxe sfeer naar voren wil laten komen. Kies bijvoorbeeld voor velvet sierkussens of plaids voor een subtiele touch.

Wil je een stapje verder gaan? Kies dan voor een fluwelen hoofdbord. Deze velvet stoffering geeft het bed een luxe en elegante uitstraling. Nog beter: gun jezelf de luxe van een elektrische boxspring en tover je slaapkamer om tot een luxe hotelsuite. Love it.

Touch of gold

Niet alleen velvet zorgt voor een luxe gevoel in huis. Ook gouden accessoires doen een hoop goeds voor je interieur. Goud straalt warmte en klasse uit en gaat om deze reden erg goed samen met velvet.

Kies bijvoorbeeld voor gouden kandelaars, een trendy gouden bijzettafeltje of een ronde spiegel met gouden omlijsting om je interieur net een beetje extra sfeer te geven. Voilà, een luxe royal living!

Laatste nieuws