doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo ziet de broer van NikkieTutorials eruit

Wait what?! NikkieTutorials zou eigenlijk SanneTutorials heten

De YouTube-ster onthult welke naam zij zou hebben gehad als ze in het lichaam van een meisje was geboren.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
NikkieTutorials

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, kwam in januari 2020 uit de kast als transgender. Nu onthult de YouTube-ster welke naam haar moeder haar had gegeven als ze in het lichaam van een meisje geboren was.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

SanneTutorials

Op TikTok is er een trend waarbij mensen zich voorstellen met hun almost names, namen die zij bijna bij hun geboorte hadden gekregen. Daar doet Nikkie maar al te graag aan mee.

“Dus wat was mijn moeders originele ‘meisjesnaam’ voor mij?”, schrijft ze in de TikTok-video. “Hoi, ik ben Sanne”, onthult de blondine vervolgens. Een erg Nederlandse naam, legt ze uit aan haar miljoenen internationale volgers. Hadden we de blondine dus bijna gekend als SanneTutorials!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Coming out

Afgelopen januari plaatste Nikkie een video op haar YouTube-kanaal, waarin zij uit de kast kwam als transgender. “Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn”, begon ze haar video toen.

“Ik ben NikkieTutorials, ik ben mezelf. Ik heb geen labels nodig. Ik deel dit met jullie, omdat ik nu vrij genoeg ben om mijn eigen pad te volgen.” Amen!

@nikkietutorials

hello guys it’s me SANNETUTORIALS 💀😂💛✨ ##foryou ##fyp

♬ оригинальный звук - ANGAILY👼🏼
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');