Aha: zó vertelde Remco buiten de camera’s om zijn geheim aan Imen

Zonder dat het productieteam het opmerkte, vertelde Remco aan Imen zijn geheim.

Lees ook

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel: Remco werd geconfronteerd met zijn liefde in Nederland en Imen wist hier al van af. Hoe, wanneer en waar Remco dat heeft verteld? Dat leggen we je uit.

Vrije dag

In een YouTube-video van Nick Eshuis legt Imen openhartig uit hoe deze situatie precies verliep. “Hij heeft het verhaal aan mij verteld op een vrije dag”, begint Imen. “We hadden één keer per week een vrije dag, waarop de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden werden.”

Volgens de Islander is dit een dag waarop de camera’s niet draaien. Imen vertelt dat Remco zijn verhaal vertelde, vlak voordat ze met de meiden naar het strand vertrok.

Productieteam

Uiteindelijk ontdekte het productieteam van Love Island het geheim van Remco. Aan LINDAmeiden. vertelde Remco onlangs hoe dit precies is gegaan. Naar eigen zeggen had hij het meisje in Nederland zes kaarten geschreven met daarop een uitleg waarom hij – ondanks zijn gevoelens voor haar – toch naar Love Island was vertrokken.

“Ik heb haar zes kaarten gegeven met uitleg waarom ik wel naar Love Island ging en met uitleg over mijn kijk op het leven en hoe ik denk over angst en liefde. Toen ben ik weggegaan.”

Geheim onthuld

Een ontzettend romantisch gebaar, die zes kaarten, maar dit heeft ervoor gezorgd dat zijn geheim werd onthuld. “Ik werd overdag door de productie op het matje geroepen. Ik kreeg een filmpje te zien van gasten op een bank die over mij aan het roddelen waren.”

In deze video hoorde hij de stem van de huisgenoot van zijn 'vriendin'. Deze persoon heeft uiteindelijk het geheim van Remco onthuld. Aan het productieteam gaf Remco toe dat het de waarheid was, maar benadrukte dat hij geen vriendin had in Nederland. “We waren aan het daten, maar we hadden geen relatie.”

Heftige dag

Het was vervolgens aan Remco om dit geheim tot 's avonds bij de vuurkorf geheim te houden. “Ik mocht die dag aan niemand vertellen wat er die avond zou gebeuren. Ook Imen wist het niet. De productie vertelde mij dat het wél vertellen, de slechtste optie voor mij zou zijn.”

Naar eigen zeggen was dit een vreselijke dag voor de Islander. “Ik had het gevoel dat ik heel de dag in de gaten gehouden werd, de camera's waren constant op mij gericht. Dat was zeker niet de leukste dag uit mijn leven.”

Bron: YouTube (Nick Eshuis) | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook