doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Miljuschka Witzenhausen deelt speciale foto's van moeder Astrid

De tv-kokkin zet haar moeder in het zonnetje op Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Miljuschka

Hoewel Astrid Holleeder vanwege haar veiligheid de media zoveel mogelijk probeert te ontlopen, heeft dochter Miljuschka Witzenhausen haar gisteren toch in het zonnetje gezet op social media. Miljuschka deelde namelijk een aantal bijzondere foto's van haar moeder op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bedreigingen

Astrid Holleeder leeft al jaren ondergedoken vanwege de vele doodsbedreigingen die ze krijgt. De zus van Willem Holleeder is enkele jaren geleden na lang getwijfeld te hebben, toch naar de instanties gestapt om haar broer aan te geven.

Oproep

Miljuschka wil haar moeder een hart onder de riem steken door campagne te voeren voor haar boek. "Aangezien ze zelf geen campagne kan voeren, doe ik het voor haar", schrijft de presentatrice bij een aantal speciale foto's van haar moeder.

"Via mijn stories kan je vandaag en de komende dagen via mijn mail een vraag stellen aan mijn moeder. Die ik dan samen met haar op mijn kanaal zal beantwoorden. In totaal kies ik tien vragen uit. Om uitgekozen te worden moet je één ding doen, namelijk op haar stemmen en een goede vraag stellen. Daarnaast krijgt iedereen in deze top tien de gesigneerde trilogie opgestuurd", aldus Miljuschka in de oproep.

Dit bericht bekijken op Instagram

WIN WIN WIN!! La Mama is voor de derde keer genomineerd voor de @ns_publieksprijs Aangezien ze zelf geen campagne kan voeren doe ik het voor haar. Ik heb het volgende bedacht. Via mijn stories kan je vandaag en de komende dagen via mijn mail [email protected] een vraag stellen aan mijn moeder. Die ik dan samen met haar op mijn kanaal zal beantwoorden. In het totaal kies ik 10 vragen uit. Om uit gekozen te worden moet je 1 ding doen namelijk op haar stemmen en een goede vraag stellen. Daarnaast krijgt iedereen in deze top 10 de gesigneerde trilogie opgestuurd. Dus breng je stem uit en stuur het bewijs door met een vraag naar [email protected] of stel m via mijn stories en post een screenshot van jouw stem tag mij @miljuschka erin. Deze actie loopt tot 18 november😘

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');