Glennis Grace en vriend verbreken relatie

De zangeres vertelt het verdrietige nieuws in een video.

Lees ook

Glennis Grace en haar vriend Lévy Simon hebben na een relatie van drie jaar besloten om uit elkaar te gaan. De zangeres maakte het verdrietige nieuws gisteren zelf bekend in een video op Instagram.

Breuk

“Lieve allemaal, normaal gesproken ben ik niet zo van het delen van mijn privé-dingen. Maar aangezien ik een publiek persoon ben, leek het mij het beste om dit vanuit mijzelf te vertellen”, vertelt Glennis.

“Sinds twee maanden zijn Lévy en ik niet meer bij elkaar. Ik heb heel erg de tijd moeten nemen om dit naar buiten te kunnen brengen. We zijn helaas uit elkaar en dat doet mij heel erg veel pijn. En hem ook, maar het is voor nu het beste”, legt ze uit.

Toekomst

De breuk is Glennis zwaar gevallen. “Het voelde in het begin zo kut, dat ik steeds iets stiller werd op social media. En dat ik mezelf even terugtrok. Dan krijg je natuurlijk ook vragen en dat is de reden dat ik het zelf naar buiten wil brengen”, gaat ze verder. “Dat wil ik niet. Het is zoals het is.”

Wat de toekomst precies gaat brengen is nog onduidelijk, “maar voor nu is het heel erg loslaten. Ik ben nog steeds gek op hem en hij ook op mij. Er zijn geen rare dingen gebeurd”, aldus de zangeres.

Dit bericht bekijken op Instagram

Houden van is soms ook loslaten….🥺

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook