Zien: bijna onherkenbare Jim Bakkum deelt bijzondere look

De acteur deelt een bijzondere look met zijn volgers op Instagram.

Lees ook

Dat je als acteur soms veel moet overhebben voor je werk, bewijst Jim Bakkum maar weer. De zanger deelt dat hij voor de opnames van Onze Jongens in Miami opeens met een heel andere look door het leven ging.

Throwback-foto

Anderhalf jaar geleden was Jim druk bezig met de opnames van Onze Jongens in Miami. Enne, dan hebben we het niet alleen over het feit dat de acteur al zijn teksten uit zijn hoofd moest leren. Zo moest Jim flink aan de bak in de sportschool omdat zijn personage Jurrit in de film regelmatig zijn lichaam showt.

Maar dat was nog niet het enige. Jim werd ook onderworpen aan een heuse make-over. Zo laat de acteur op Instagram weten dat hij zijn haar voor de rol ook moest verven! “Anderhalf jaar geleden is mijn haar wit geverfd”, deelt de acteur in de caption.

En alsof dat nog niet genoeg was, werd zijn baard ook afgeschoren. “En moest mijn baard eraf voor de make-up test van Onze Jongens in Miami. Dat waren echt súperweken”, sluit Jim af.

Onherkenbaar

Jim – die normaal met een baardje door het leven gaat – is dan ook onherkenbaar op de foto die hij deelt. “Bizar! Ik dacht echt: ‘Ik ken hem ergens van”, deelt Chantal Bles in de reacties als ze de foto ziet.

“Welk filter is dit?”, grappen Suzan en Freek. Ook maken veel followers de grap dat Jim nu wat weg heeft van een Harry Potter-personage. “Draco Malfoy”, reageert Daphne Deckers. “Je lijkt enorm op Draco” en “Je kan zo in een Harry Potter-film als een familielid van Draco Malfoy.”

Hmmm, toch maar goed dat dit dan een throwback-foto is…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook