Love Islands Joan en Mert delen groot nieuws

In een bericht op Instagram deelt Joan het nieuws met haar volgers.

Lees ook

Lovebirds Joan en Mert vlogen elkaar onlangs – na hun verplichte quarantainetijd – weer in de armen. De twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar en willen dit het liefste met de hele wereld delen. En guess what: dat gaat het koppel ook doen.

Vloggen

In een video op Instagram laat Joan zien hij zij haar lover na tien dagen weer in de armen vloog. “Eindelijk zijn we weer samen”, begint ze onder de video. Maar dat is niet alles.

“We hebben besloten om te gaan vloggen voor jullie. Zijn jullie ook erg benieuwd naar onze eerste ontmoeting? Binnenkort komt onze eerste vlog online.” De eerste video van het koppel staat dus nog niet op het YouTube-kanaal, maar abonneren kan al wel.

Lovebirds

In een eerder gesprek met Grazia liet Joan al weten dat ze de thuisquarantaine behoorlijk zat was. Ze keek er enorm naar uit om haar vriend snel weer te zien. “Na de quarantaine gaan we meteen afspreken. Zodra het voorbij is, mag hij heel snel hiernaartoe komen!”

Ondanks dat de twee het liefst zoveel mogelijk samen zijn, zit samenwonen er voorlopig nog niet in. “Ik heb er weleens aan gedacht, maar ik wil het eerst even rustig aandoen. In de villa ging het zo snel tussen ons”, liet Joan weten. “Dat wat ik met Mert heb, wil ik niet kapotmaken door te snel te gaan. Ik kijk ernaar uit om eerst te gaan daten, en samen naar de bioscoop te gaan. Ik laat alles eerst op me afkomen.”

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook