‘Khloé Kardashian is weer samen met ex Tristan Thompson’

Een kus op het verjaardagsfeestje van zus Kim lijkt alle speculaties te bevestigen.

Lees ook

Eerder deze week leek Kylie Jenner te hinten op een hereniging met haar ex, maar ze is niet de enige KarJenner-zus die de strijdbijl heeft begraven. De geruchten dat Khloé Kardashian weer samen zou zijn met ex Tristan Thompson lijken nu bevestigd.

Kus op de wang

Tijdens het verjaardagsfeest voor de 40e verjaardag van zus Kim Kardashian leken Khloé en baby daddy Tristan het in ieder geval weer heel gezellig samen te hebben. Het feit dat de twee samen lachend poseerden op foto’s én Tristan de realityster een kus op de wang gaf, is voor velen het bewijs dat de twee weer happy together zijn.

Ook bronnen van E! News bevestigen de hereniging: “Ze zijn weer samen en heel gelukkig. Khloé is heel blij dat Tristan weer in de buurt is en dat alles zo goed gaat.” En dat is niet vanzelfsprekend, aangezien de basketbalspeler meerdere keren onder vuur heeft gelegen vanwege overspel. “Tristan heeft er alles aangedaan om weer bij Khloé te kunnen zijn. Hij heeft keer op keer zijn excuses aangeboden en zweert dat hij nu echt veranderd is.”

Lockdown

Fans wisten al langer dat het weer goed boterde tussen de realityster en de basketbalspeler. Tijdens de lockdown waren de twee samen in thuisisolatie om er te kunnen zijn voor dochtertje True (2). Speculaties over een hereniging werden ook nog eens behoorlijk aangewakkerd door Instagram-comments van Tristan en (ex) brother-in-law Scott Disick. Nog altijd hebben we geen bevestiging van het stel zélf, maar dat kan vast niet lang meer uitblijven…

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress, Birdie Thompson

Laatste nieuws

Zie ook