Déze bizarre wenkbrauw tattoo gaat viral op TikTok

Schrik niet: je moet voor deze trend wel eerst je eigen wenkbrauwen afscheren.

Lees ook

Dat we allemaal dromen van een paar wenkbrauwen à la Cara Delevingne is geen nieuws. Maar aangezien niet iedereen gezegend is met zo'n volle bos, zijn er genoeg hulpmiddelen op de markt om te doen alsof.

Wenkbrauw tattoo

Wanneer een simpel wenkbrauwpotlood z'n werk niet voldoende verricht, is een wenkbrauw tattoo ook een optie. Op TikTok verschenen onlangs wenkbrauw tattoo's die niet permanent zijn, maar wel op een hele bizarre manier worden aangebracht.

Het moge dan geen permanente wenkbrauw tattoos zijn, toch is deze trend erg bijzonder. Je moet er namelijk – ja, echt – je eigen wenkbrauwen voor afscheren. Uiteindelijk is de tattoo te vergelijken met microblading – het tatoeëren van je wenkbrauwen – maar dan een goedkope variant.

TikTok-videos

Op TikTok zien we oneindig veel videos van beauty lovers die razend enthousiast zijn over deze beauty truc. Het is in ieder geval vrij simpel hoe je te werk moet gaan. Namelijk, je scheert je wenkbrauwen eraf en plakt vervolgens met een natte beautyblender de wenkbrauw tattoo op de juiste plek.

Heb je 'm scheef geplakt? Dan moet je minimaal vijf dagen wachten, aangezien de tattoo dan langzaamaan verdwijnt. Dus, mocht je je echt vervelen tijdens de gedeeltelijke lockdown..

@naomijon

Do you like them? 🧚🏻 ##eyebrowtattoo ##tattoo ##fyp

♬ original sound – 💙 Naomi

@abigail.desire

I saw these on tiktok a week ago I couldn’t not try them 😬😂 ##nobrows ##eyebrowtattoo ##fyp ##readySETgo ##oof ##noregretshere

♬ original sound – 💙 Naomi

Bron: Glamour | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook