doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptation Islands Yasmine verbluft volgers met bikinifoto

Temptations Yasmine deelt opnieuw sexy lingeriefoto 

De realityster deelt een verleidelijke foto op Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Yasmine

Yasmine Pierards heeft de smaak goed te pakken. De Temptation Island-verleidster verblufte haar volgers onlangs al met een indrukwekkende bikinifoto en doet dat nu dunnetjes over. Dit keer pronkt de realityster in roze lingerie op social media.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Pink

Het lijkt erop dat Yasmine niet vies is van een beetje bloot. Zo plaatst de influencer vaker foto’s die weinig aan de verbeelding overlaten. Dit keer poseert Yasmine in roze, kanten lingerie op bed.

“Onder elke prachtige outfit schuilt de mooiste lingerie”, deelt ze in de caption. De foto valt overduidelijk in de smaak bij haar volgers. Zo krijgt ze reacties als: “Beautiful”, “Je ziet er zo mooi uit op deze foto”, en “On fire.

Heftige periode

Yasmine had in augustus even een social media pauze. De realityster deelde toen namelijk het heftige nieuws dat ze na een afterparty in haar appartement was mishandeld.

“Gisteren ben ik na een domme kleine afterparty in elkaar geslagen, omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet weg wilde gaan”, deelde ze in haar Instagrambericht. De man wilde niet naar de realityster luisteren en begon haar vervolgens te slaan. "Mijn neus is gebroken. Dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat mij zwijgen over de rest van mijn gezicht.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');