Lucas Bravo doet boekje open over rampzalige Emily in Paris-auditie

De acteur vertelt dat zijn auditie niet helemaal ging zoals hij had gehoopt.

Lees ook

Denk je aan Emily in Paris? Dan denk je waarschijnlijk meteen aan high fashion, romantiek én – uiteraard – aan chef-kok Gabriel. Lucas Bravo neemt de rol van Gabriel voor zijn rekening en we kunnen ons de serie zonder hem dan ook niet voorstellen. Toch dacht Lucas dat hij de rol van de chef-kok niet zou krijgen…

Gabriel

Emily in Paris is een enorme knipoog naar de hitserie Sex and the City. Een groot onderdeel van deze show was Carrie’s romance met Big en Aiden. De makers van Emily in Paris wilden daarom ook graag een leading man in hun serie hebben.

Lucas is in onze ogen de perfecte Gabriel. Je zou dan ook denken dat zijn auditie hem zero effort kostte, en hij de rol van de chef-kok meteen in de wacht sleepte. Niets is echter minder waar. Lucas deelt dat zijn tweede auditie helemaal niet goed ging.

Auditie

De acteur vertelt dat zijn eerste auditie fantastisch ging, helaas kan hij niet hetzelfde zeggen over zijn tweede auditie. “Ik was overprepared en zo blij dat ik deze kans kreeg”, vertelde de acteur volgens Glamour UK. Alleen namen de zenuwen het van Lucas over tijdens zijn tweede auditie. “Darren Star (de maker van de serie, red) was er, en hij is iemand tegen wie ik enorm opkijk. Ik heb veel bewondering voor zijn werk, dus ik voelde veel druk.”

“Degene met wie ik meestal auditie deed was er niet. Daardoor was ik van de kaart en raakte ik gestrest. Darren kwam naar me toe en zei: ‘Het is oké, maar misschien moet je het proberen met wat meer energie.’ Ik was compleet verstijfd. Ik ging naar huis en dacht dat het voor mij voorbij was. Godzijdank mocht ik weer komen en ging het dit keer goed.”

Dat Lucas alles over had voor de rol van Gabriel werd al snel duidelijk. Zo deelt Darren dat Lucas vaak langs moest komen om te laten zien wat hij kon als acteur. “Hij was op een gegeven moment zelfs aan het wandelen in Corsica en ik liet hem terugkomen, omdat ik hem samen met Lily aan het werk wilde zien. Toen ik dat eenmaal zag, denk ik dat we het allemaal wisten. De chemie tussen hen is zo goed.”

Bron: Glamour UK | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook