Om déze reden wil Chrishell Stause nog niet daten 

Na haar messy scheiding van Justin Hartley is de real estate agent nog niet op zoek naar een nieuwe liefde.

Lees ook

Nu Chrishell Stause van Justin Hartley is gescheiden, gaat ze weer als single door het leven. De Selling Sunset-ster ziet het alleen nog niet zitten om te daten. In gesprek met Tamron Hall vertelt Chrishell waarom ze liever nog even vrijgezel blijft.

Volle agenda

“Ik ben momenteel niet aan het daten. Ik ben te druk”, vertelt Chrishell, die momenteel meedoet aan het dansprogramma Dancing with the Stars. Toch kijkt ze er wel naar uit om na haar deelname aan het programma weer in de dating pool te duiken.

“Het is iets om naar uit te kijken als Dancing with the Stars voorbij is. Maar hopelijk gaan mensen op me stemmen en duurt het nog even. Ik ga eropuit zodra dit is afgelopen.” Ook licht de real estate agent toe dat ze pas weer wil daten als ze het gevoel heeft dat ze er echt klaar voor is.

De Bachelorette

Even leek het erop dat Chrishell op zoek ging naar ware liefde in een tv-programma. Zo deden geruchten de ronde dat ze mee zou doen aan The Bachelorette. Helaas smoorde Chrishell dit gerucht in de kiem.

“Ik probeer er momenteel het beste van te maken”, vertelde de realityster aan ET over hoe het met haar gaat. “Wat betreft meedoen aan de datingshow (The Bachelorette, red.): ik wil niet dat er meer druk op me komt te staan dan nodig is. Ik denk niet dat zoiets voor mij zou werken.”

Chrishell en Justin gingen in 2019 na een huwelijk van twee jaar uit elkaar. Naar verluidt liet de This Is Us-acteur via een sms’je aan Chrishell weten dat de koek op was. Momenteel datet Justin met actrice Socia Pernas.

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook