doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelorette's Jordy openhartig over sexleven: 'Ik ben heel open minded'

Déze Bachelorette-kandidaat doet mee aan de vip-editie van First Dates

Zal het hem dan nu wel lukken om ware liefde te vinden?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
First Dates

In De Bachelorette wist Kasper Paalman het hart van de felbegeerde Gaby Blaaser niet te veroveren. Hij verliet Zuid-Afrika als single, maar de accountmanager hoopt opnieuw het liefdesgeluk te vinden in een tv-programma. Dit keer in First Dates.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

First Dates

First Dates komt met een nieuwe vip-editie; in totaal komen er drie herfstspecials met BN’ers. Deze beelden worden op 8, 15 en 22 november uitgezonden.

Eerder werd al bekend dat niemand minder dan modeontwerpster Maria Tailor in de dating pool duikt. En zojuist is bekend gemaakt dat ook De Bachelorette-deelnemer Kasper Paalman op date gaat in het First Dates-restaurant.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Daten

Kasper is meteen in de eerste herstspecial op 8 november te zien. De levensgenieter stapt hiermee in de voetsporen van mede De Bachelorette-kandidaat Ritchie. De vrachtwagenchauffeur deed – voordat hij het hart van Gaby probeerde te veroveren – vorig jaar mee aan First Dates.

Ritchie ging toen op date met baliemedewerker Sherien. Benieuwd hoe hun blind date ging? Je kunt ‘m *HIER* terugkijken.

Kandidaten

Kasper en Maria zijn zeker niet de enige BN’ers die meedoen aan het liefdesprogramma. Zo maakte BNNVARA bekend dat ook presentatrice Irene van der Laar, Frits Huffnagel, Jill van Dooren, Jetty Mathurin, Johan Vlemmix, Jasmine Sendar, Thomas Brok en Danilo Kuiters meedoen aan het programma.

De speciale uitzendingen worden zondagavond, naast de reguliere afleveringen van First Dates uitgezonden. De specials zijn op om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3 te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');