Selling Sunset’s Christine geeft rondleiding door haar miljoenenvilla

De makelaar showt deze keer haar eigen woning in de reboot van MTV Cribs.

In de Netflix-realityshow Selling Sunset zien we makelaar Christine Quinn de ene miljoenenvilla na de andere verkopen, maar hoe zit het met haar eigen optrekje? We krijgen binnenkort meer te zien van haar L.A. home in MTV Cribs.

Selling Sunset

Christine is ongetwijfeld een van de meest spraakmakende makelaars in Selling Sunset. De diva neemt geen blad voor de mond en weet keer op keer de show te stelen met haar peperdure outfits, openhartige uitspraken en adembenemende Winter Wonderland-bruiloft. Verwacht binnenkort meer van Christine en haar uitgesproken stijl op televisie. De realtor is namelijk te zien in de reboot van MTV Cribs.

Miljoenenvilla

Regelmatig zien we Christine million dollar homes verkopen, maar ook haar eigen woning is niet bepaald bescheiden te noemen. Samen met manlief en multimiljonair Christian Richard bewoont ze een huis ter waarde van 5 miljoen dollar in Los Angeles. In Selling Sunset kregen we al een kort inkijkje in Christine’s keuken, maar nu zit er dus een uitgebreide rondleiding aan te komen. We can’t wait!

In een Instagramvideo licht de topmakelaar alvast een klein tipje van de sluier op: Christine’s lievelingskleur is in ieder geval alom aanwezig in haar riante woning. Wie de bruiloft van de Selling Sunset-ster heeft gezien, weet dat dat maar één ding kan betekenen: zwart behang, zwart meubilair en zwarte decoratie. “I hope you love it!”

MTV Cribs-reboot

Het is inmiddels twintig (!) jaar geleden dat MTV Cribs voor het eerst op de buis verscheen en we de enorme huizen van celebrities eindelijk eens van binnen konden bewonderen. Maandag 26 oktober gaat de reboot van het programma van start en kunnen we naast Christine’s woning ook rondkijken in de huizen van Glee-acteur Kevin McHale en Caitlyn Jenner.

Voor iedereen die van Selling Sunset heeft genoten is het nieuwe Cribs-seizoen sowieso een aanrader, want reken maar op meer dan genoeg over-de-top, luxe villa’s. Christine’s huis zal te bewonderen zijn in de aflevering van 2 november.

Bron: The Tab, RTL Nieuws | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws