doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: prachtig gebaar van André Hazes voor familie Monique

Verdrietige dag voor Monique Westenberg

Op Instagram staat Monique stil bij deze emotionele dag
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monique Westenberg

Monique Westenberg had een hechte band met haar oma Corrie. Bijna een jaar geleden stierf haar oma, en Monique mist haar nog elke dag. Vandaag zou Corrie 89 jaar zijn geworden, iets waarbij de blondine stilstaat op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

"Ik mis je verschrikkelijk"

“Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk”, begint Monique haar bericht in haar Instagram Stories. “Ik mis onze gesprekken, je wijze raad en onze uitstapjes. Ik mis je lach, het getik van je nagels op de tafel en zelfs het acht keer herhalen van mijn zinnen omdat je het vertikte toe te geven dat je gehoor slechter werd.”

“Ik mis je oude vertrouwde woonwagen en je heerlijke eten. Ik mis je écht verschrikkelijk, maar voel je dichterbij me dan ooit.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Krachtige vrouw

Monique maakte eind november 2019 op Instagram bekend dat ze afscheid had moeten nemen van haar oma. “Vandaag om 20.00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken”, schreef Monique in de caption. Ook deelde ze een prachtige foto van haar oma.

Corrie was dan wel de oma van Monique, maar ze speelde ook een belangrijke rol in het leven van André Hazes. Zo sprak de zanger op Instagram vol lof over Monique’s oma. “De mooiste, meest unieke vrouw die ik ooit heb ontmoet. Niemand zal snappen wat wij met elkaar hebben. Love you, Cor!”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');