Slaat de verveling toe? Dit zijn de leukste to do’s in coronatijd

Wij zetten de leukste coronaproof to do's voor je op een rij.

Nu we weer in een gedeeltelijke lockdown zitten, kan de verveling flink toe slaan. Ben je het eindeloos bingewatchen en taarten bakken wel een beetje zat? Geen zorgen, wij zetten de leukste coronaproof to do's voor je op een rij.

Zoku Amsterdam

Met je friends een drankje drinken of dineren zit er even niet in. Wil je toch even de hectiek van thuis achter je laten en samen met je lover of beste vriend(in) iets avontuurlijks doen? Zoku Amsterdam komt samen met chef Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS® met een bijzondere oplossing: eten, drinken én overnachten in de prijswinnende Zoku Loft.

De Zoku Loft wordt getransformeerd tot een heus privé-restaurant. Hier kun je met z’n tweeën een Michelinster waardig vier-gangen diner klaarmaken aan de hand van de door Bijdendijk persoonlijk samengestelde RIJKS® Make-Away box. Tijdens deze avond kun je samen met de sterren chef jouw kooktechnieken bijspijkeren middels een virtuele kookworkshop via Zoom vanuit de “Loft next door”. Daarnaast geniet je van een interactieve wijnproeverij en wacht er nog een leuke verrassing na het dessert. Good to know: na de overnachting wacht er nog een ontbijt, ook weer in je eigen Zoku Loft. Allemaal volgens de laatste veiligheidsmaatregelen. Deze culinaire avond, inclusief overnachting, is al te boeken vanaf € 162,- per persoon. Leuk!

Make Your Own Adventure at Zoku: Curated by Joris Bijdendijk

Nxt Museum x ADE 2020

Dansen, zweten en losgaan op een van de feesten van ADE zit er dit jaar helaas ook niet in. Nxt Museum in Amsterdam maakt gebruik van de kracht van technologie om kunstenaars en artiesten – ook tijdens een pandemie – wereldwijd een podium te bieden. Als onderdeel van het ADE-programma geeft Nxt Museum in samenwerking met Minimal Collective liefhebbers van digitale kunst- en elektronische muziek een sensationele audiovisuele ervaring die op deze schaal nog niet eerder is vertoond in Nederland. En geloof ons: dit ziet er heel indrukwekkend uit.

Kun jij wel een portie elektronische muziek en hoogstaande visuals gebruiken? Op zaterdag 24 oktober check je van 22.00 tot 00.00 uur de livestream van Willikens & Ivkovic of Spekki Webu b2b Woody92 (gecureerd door Minimal Collective) onder begeleiding van wereldberoemd visual art studio Desilence op YouTube. Schenk een drankje in en geniet!

Charlotte Tilbury TV

Make-up liefhebbers, opgelet: Charlotte Tilbury is onlangs een heuse Charlotte Tilbury TV (CTTV) gestart. Deze gloednieuwe tv-serie wordt gepresenteerd door Charlotte en haar fairies om vreugde over de hele wereld te verspreiden in de aanloop naar de feestdagen.

De magische fairies van Charlotte beantwoorden al je schoonheids- en huidverzorgingsvragen via de Pillow Talk-hotline, Charlotte deelt haar Red Carpet schoonheidsgeheimen, experts delen tips en trics tijdens live Tilbury Transformations en een line-up van speciale mystery guests zorgt ervoor dat de magie nog meer verspreid wordt. Kun je wel een portie beauty gebruiken tijdens deze donkere dagen? Je checkt de afleveringen via de website en het YouTube-kanaal van Charlotte Tilbury. Love it.

Dr. Hauschka x Pulitzer pop-up beauty boetiek

Het zijn gekke tijden, dus een portie self care is ontzettend belangrijk. Binnenkort opent Dr. Hauschka in het Pulitzer Amsterdam een pop-up beauty boetiek waar behandelingen gegeven worden door gecertificeerde Dr. Hauschka therapeuten. In een serene omgeving, in één van de beroemdste en mooiste hotels van de stad, wordt jouw huid behandeld met het beste wat de natuur te bieden heeft.

Denk hierbij aan vier ontspannen gezichtsbehandelingen en twee volledige lichaamsbehandelingen. Oftewel: dé manier om alle stress van je schouders af te laten glijden. De boetiek is vanaf 4 november van woensdag tot en met zondag geopend – inclusief de donderdagavond. Hotelgasten, dagjestoeristen of Amsterdammers: iedereen is welkom om een behandeling te boeken.

Dit bericht bekijken op Instagram

The sign you’ve been looking for✨(#📷 @amoystudios)⁠

Een bericht gedeeld door Pulitzer Amsterdam (@pulitzer.amsterdam) op

INK HOTEL presents ‘Snooze & Brunch-arrangement’

Even buiten de deur lunchen, dineren, ontbijten of zelfs brunchen kan even niet. Gelukkig zijn hotels creatief en organiseren ze een heus Snooze & Brunch-arrangement. En je raadt het al: dit is een overnachting, inclusief brunch met onbeperkt bubbels en een late check-out zodat je lekker tot 17.00 uur op de kamer kunt relaxen. Uiteraard allemaal volgens de voorgeschreven maatregelen. Hoe fijn!

Ben jij wel toe aan een nachtje weg met je lover of wie dan ook? Het arrangement is al te boeken vanaf 67 euro per persoon.

Mr. Sam Asian Bistro x The Collector The Hague

Niets kan zoveel voldoening geven als een heerlijk weekend weg in een hotel. Ben je te gast bij The Collector The Hague? Dan word je in de watten gelegd met een culinair verblijf. Je wordt verwelkomd in een Covid-proof lobby, ofwel de basecamp, waar alle zintuigen worden geprikkeld door bijzondere tentoongestelde collecties, comfortabele en luxueuze kamers en een gastronomisch, eclectisch, fine dining driegangen diner van de chef Mr Sam van Mr. Sam Asian Bistro. Luxe!

Zie jij een bezoekje aan The Collector aan de Haagsche Bluf wel zitten? Het arrangement is 195 euro inclusief diner + overnachting voor 2 personen. De culinary staycation is te boeken voor 23 en 24 oktober.

Beeld: Pexels

Laatste nieuws