Het mag weer: de zichtbare string maakt een comeback

Maar of we nou zo blij zijn met deze bijzondere comeback…

Lees ook

Rond 2000 was het hot en happening om je string boven je broek uit te laten komen – en dat ook nog eens goed te laten zien. Niet veel later namen we dankbaar afscheid van deze trend, maar hou je vast: de zichtbare string maakt een comeback.

On trend

Jawel, je string boven je broek showen mag weer. Sterren als Dua Lipa, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Emily Ratajkowski en Bella Hadid gingen je al voor en rockten deze controversiële look.

Hoewel veel trends van vroeger – denk aan de UGGS, schoudervulling en bandana’s – massaal comebacks maken, zou het niet als een complete verrassing moeten komen dat ook de exposed thong weer hot is.

2000

Elke It girl pronkte begin 2000 met een zichtbare string op de catwalk. Denk aan Christina Aguilera, Paris Hilton en Halle Berry. Al snel werd deze trend overgenomen in het straatbeeld en werd zelfs het nummer Thong Song geboren.

Hoewel de modewereld deze trend al snel vaarwel kuste – omdat-ie soms toch een tikkie ordinair was – bewijzen de celebs nu dat een zichtbare string toch ook wel classy kan zijn. Zo deelde Kim Kardashian een paar dagen geleden een foto waarop te zien was dat ze een zwarte Givenchy-jurk droeg met een open rug. Kim maakte haar designerlook af met een rode, zichtbare string.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? We hebben een paar looks voor je op een rijtje gezet.

Hailey Bieber

Dit bericht bekijken op Instagram

v meta lifestyle.

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Bron: Harpers Bazaar USA | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook