Wait, what?! Dit Love Island-koppel is nu al uit elkaar

De twee besloten na 1,5 week al een punt achter hun relatie te zetten.

Lees ook

De terugkomst in Nederland betekende voor Love Island-koppel Feline en Giuliano niet veel goeds. De twee waren nog geen 1,5 week thuis, maar besloten nu al om uit elkaar te gaan. Dit liet het tweetal weten in een video op Instagram.

Uit elkaar

Naar eigen zeggen hadden Feline en Giuliano geen relatie in de villa. De twee gaven elkaar geen liefdesverklaring, aangezien ze eerst wilden ontdekken hoe het buiten de villa allemaal zou verlopen. En tja, dat verliep dus blijkbaar niet heel rooskleurig. Aangezien Giuliano in België woont en Feline in Nederland, moesten de twee het doen met enkel videobellen en WhatsApp.

In een video op Instagram leggen Feline en Giuliano uit dat deze situatie niet goed uitpakte. “Het contact verliep niet zoals we hadden verwacht”, begint Feline. “We willen gewoon realistisch blijven, dus we hebben besloten dat we allebei onze eigen weg gaan.”

Vrede mee

Dat de twee no hard feelings ervaren met dit besluit, blijkt wel uit de video. Al grappend en lachend laten de twee weten dat het gewoon “anders is gelopen dan verwacht.” Toch zijn zowel Feline als Giuliano dankbaar voor de mooie tijd die zij samen hebben gehad.

“Ik had het avontuur niet met iemand alles willen ervaren”, laat Giuliano weten. “We blijven gewoon chill naar elkaar, maar we zijn nu niet meer samen.” Waarna Feline roept: “Viktor! Viktor! Herkoppeling!”

Of de Islanders er vrede mee hebben? Daar lijkt het wel op. Zo laat Giuliano weten dat zijn telefoon sinds zijn terugkeer in Nederland op ontploffen staat. “Ik had dat niet verwacht. Ben ik dan zo leuk?”, laat single Giuliano weten. Hmmm…

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook