Temptation Islands Shirley deelt shocking foto van lippen

De influencer deelt op Instagram haar gigantische lippen.

Lees ook

Shirley Cramer deed samen met ex-liefje Damian Diepenveen mee aan Temptation Island VIPS. Inmiddels timmert Shirley aan de weg als influencer en maakt ze de tongen los met haar nieuwe uiterlijk. Zo deelde Shirley vandaag een shocking foto van haar lippen.

Duckface

Op Instagram vraagt Shirley zich lachend af wat er in hemelsnaam met haar lippen is gebeurd. Ze laat weten dat ze met make-up op haar gezicht in slaap is gevallen. Vervolgens showt de influencer haar gigantische lippen.

“Hallooo, wat is dit? Dit komt niet door fillers, dat doe ik al drie jaar en nooit last mee gehad. Het is ook al een tijdje geleden dat ik ze heb laten doen. Mijn moeder en zusje hebben dit ook weleens zomaar en zij hebben geen fillers”, schrijft Shirley op Instagram.

Reacties

De influencer laat vervolgens haar gigantische lippen vanuit alle mogelijke hoeken zien. Shirley kan er zelf blijkbaar wel om lachen, en ook volgers laten in de reacties weten dat ze niet meer bijkomen.

“Ik ga stuk”, “Hou je van wit brood of bruinbrood? #eendjesvoeren”, “Je bent gewoon allergisch voor plastic” en “Zijn die mondkapjes toch nog ergens goed voor”, klinkt het in de reacties.

Ander uiterlijk

Een korte tijd geleden kreeg Shirley op Instagram ontzettend veel commentaar op haar uiterlijk. Zo zeiden veel volgers dat ze haar bijna niet meer herkennen. Shirley herself beet vervolgens flink van zich af op Instagram.

“De laatste tijd krijg ik soms commentaar dat ik 'niet meer te herkennen ben', 'niet eens meer op mezelf lijk', 'dat we allemaal op elkaar gaan lijken' of zelfs 'dat ik mezelf verpest heb na Temptation'. Ik word er af en toe helemaal intens knetterdebiel van”, schreef ze.

“Ik heb dingen laten doen ja, zoals m’n lippen (wat ik op Temptation ook al had, m’n tanden, m’n haar geverfd, een borstvergroting en traangoot fillers. Zeg wat je wil en iedereen mag me alles vragen, dat vind ik helemaal niet erg maar aub aub aub aub laat DAT, ik krijg er echt jeuk van!”, aldus Shirley. Aha, duidelijk!

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook