Monica Geuze in shock: ‘Ik vind dit walgelijk’

De YouTuber laat weten dat er foto's van haar dochtertje zijn verspreid.

Lees ook

Al vrij snel na de geboorte van dochtertje Zara-Lizzy koos Monica Geuze ervoor om haar dochter niet meer herkenbaar in beeld te brengen. Ondanks dat Monica geen beelden van haar dochtertje deelt, zijn er toch een groot aantal foto's van het tweejarige meisje uitgelekt.

Privé-account

Monica deelt op Instagram, YouTube en zelfs in haar eigen Videoland-serie Like Monica geen beelden van haar little girl. Om vrienden en familie tóch van de meest schattige kiekjes te voorzien, koos Monica ervoor om een privé-account op Instagram voor Zara-Lizzy aan te maken.

Het account heeft slechts 39 volgers en wordt alleen gevolgd door 'vrienden' van de YouTuber. Echter, Monica kreeg op Instagram een privébericht waarin een volger laat weten dat iemand deze foto's heeft verspreid.

Woedend

“Zo kwalijk vind ik dit. Ik heb een account van Zara-Lizzy voor vrienden en familie waar zij foto's van haar kunnen zien. Verder scherm ik haar altijd af van social media om haar te beschermen”, deelt Monica in haar Instagram Stories.

“Dat er iemand in die kleine groep die haar 'mag' volgen screenshots maakt en heeft verspreid vind ik echt walgelijk. Naar mijn idee zijn dit de mensen die ik kan vertrouwen en zo voelt het nu absoluut niet.” De YouTuber vraagt zich vervolgens af wie dit de wereld in heeft geholpen.

“Dat er nu foto's rondgaan in appgroepen en ik de afgelopen twee dagen al meer dan 75 berichten heb gehad hierover vind ik echt een walgelijk en misselijkmakend idee.” Heftig!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook