Roxeanne Hazes doet boekje open over pestverleden

De Hazes-telg was naar eigen zeggen een makkelijk doelwit om gepest te worden.

Lees ook

Roxeanne Hazes is vroeger flink gepest. Gelukkig had de zangeres iemand in haar leven die altijd voor haar opkwam. Zo vertelt Roxeanne aan weekblad Party dat haar broertje André Hazes altijd voor haar klaarstond.

Makkelijk doelwit

“Ik was eigenlijk een makkelijk doelwit om gepest te worden, niemand wilde met me spelen”, vertelt Roxeanne. Ondanks alles stond haar kleine broertje altijd voor haar klaar. Naar eigen zeggen kwam André altijd voor zijn grote zus op.

“Hij kwam altijd voor me op. Als ik in de pauze huilend naar hem toe was gegaan om te vertellen hoe gemeen ze tegen me waren, dan ging hij knokken om zijn zus te beschermen.”

Kinderpsycholoog

Onlangs vertelde Roxeanne in een Q&A op Instagram Stories dat ze grootse plannen heeft voor de toekomst en zelfs denkt aan een carrièreswitch. Naar eigen zeggen heeft dit allemaal te maken met haar pestverleden.

“Muziek heb ik altijd als uitlaatklep gezien, maar nee. Ik wilde heel graag kinderpsychologe worden”, liet Roxeanne weten. “Ik ben heel erg gepest als kind. En nu ik zelf moeder ben, is de droom om kindercoach te worden nog groter. Ik heb de perfecte studie al gevonden. Als er straks meer rust is, kan ik die droom gaan verwezenlijken.”

Bron: Party | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook