De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Rihanna siert deze week de cover.

Lees ook

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Rihanna siert de cover.

Deze week

*Niemand minder dan Rihanna – aka Bad Gal Riri – siert de cover van dit heerlijke issue. Rihanna is hét voorbeeld qua inclusiviteit. “Ik geef niets om maat, vorm, of huidskleur”, is een van Riri's statements.
*De coronacrisis legt grote druk op het huwelijk van George en Amal Clooney. Ze leven steeds meer apart van elkaar en het woord 'scheiden' zoemt rond. We praten je bij over het leven van de Clooneys.
*We kunnen er niet meer omheen: mondkapjes zijn inmiddels een onderdeel van onze garderobe. En dan kun je maar beter een leuk exemplaartje kiezen. Wij zetten de leukste voor je op een rij.
*Joan won samen met liefje Mert het Love Island-avontuur. Hoe hun eerste nacht samen, zonder camera's, eraan toeging? Uhm…
*Meghan Markle blijft een ongekroonde modekoningin. Waar haar leven veranderde, veranderde haar stijl mee. Wat is het toch dat we willen hebben wat zij draagt?
*Geraldine Kemper volgt voor haar nieuwe tv-programma Geraldine en de Vrouwen zes vrouwen die een posttraumatische stressstoornis hebben door seksueel geweld. Aan Grazia vertelt ze er alles over.
*Ondanks dat ze heus geen hekel heeft aan de body positivity-movement, doet Abbey Hoes er niet aan mee. “We hoeven echt niet alleen maar onze lelijkste foto's op Instagram te zetten om mensen te herinneren aan de werkelijkheid.”
*Microdoseren: een maand lang aan de LSD of paddo's voor een betere focus, meer creativiteit en helderheid. Maar werkt het echt? Grazia's Yvette probeerde het uit.
*Van guur herfstweer wordt niemand blij. En van saaie najaarsoutfits ook niet. Lift your spirit met opvallende items. Dit seizoen combineren we een bloemetjesjurk met een geruite jas en accessoires met dierenprint: waarom niet?
*Oordelen en beoordeeld worden, we zijn er maar druk mee. Maar wat als je leven steeds meer wordt beïnvloed door de mening van anderen? Zó deal je met de mening van een ander.
*Aiii, die dalende temperaturen doen niet veel goeds voor je huid. Skincare to the rescue: wij zetten de lekkerste serums voor je op een rij. Smeren maar!
*De laatste keer… “Hij wil wekelijks, ik vind eens per maand wel genoeg.”

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws

Zie ook