Juvat Westendorp openhartig over onzekerheden uit vorige relatie

De acteur vertelt over de periode waarin hij veel last van liefdesverdriet had.

Lees ook

Acteur, zanger, presentator: Juvat Westendorp heeft alle talenten in zich. De performer werkt keihard en vertelt in de nieuwste Beau Monde openhartig over zijn drukke bestaan. Ook doet hij een boekje open over onzekerheden uit zijn vorige relatie.

Drukke periodes

Juvat werkt keihard, maar heeft in de afgelopen jaren geleerd dat hij geregeld tijd voor zichzelf moet nemen. Een bezoekje aan de sauna of een aantal weken op vakantie doen hem naar eigen zeggen erg goed. Maar net als ieder ander mens heeft ook Juvat wel eens last van mindere dagen.

“Over het algemeen ben ik open en optimistisch, maar natuurlijk heb ik ook dagen dat ik me minder voel. Zo voel ik me in drukke periodes soms alleen. Meestal is dat als ik na mijn werk thuiskom en er niemand is. Op zulke momenten denk ik eraan hoe fijn het zou zijn om iemand te hebben tegen wie ik even kan aanleunen en die naar mijn verhalen luistert.”

Liefdesleven

Hij heeft vrienden en familie waarbij hij altijd terechtkan, maar voor Juvat is dit toch anders dan een partner. Zijn laatste relatie was met Kimberly Maasdamme. De twee zijn al een tijd niet meer samen, maar Juvat vertelt openhartig over de periode waarin hij met liefdesverdriet kampte.

“Ik betrok het einde van deze relatie heel erg op mezelf. Waarom werkte het niet? Ik baalde en heb een tijdje veel liefdesverdriet gehad. Ik voel op zulke momenten niet de behoefte om daar op social media over te vertellen.”

Juvat laat vervolgens weten dat hij het moeilijk vindt om de ware te vinden. Of hij te kieskeurig is? Welnee. “Ik word niet snel verliefd”, laat de acteur weten. Aha!

Benieuwd naar het hele interview met Juvat? Je leest het in de nieuwste Beau Monde. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Beau Monde (Rosa Lee Szarzynski) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook