doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Imanuelle Grives biedt nog een keer excuses aan

Imanuelle Grives doet boekje open over ‘affaire’ met André Hazes

“Ik ben toch veel te jong voor hem”, verklaart de actrice.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Imanuelle Grives

In de nieuwste Beau Monde vertelt Imanuelle Grives openhartig over haar tijd in hechtenis. De actrice vertelt onder meer over alle berichten die destijds over haar de ronde deden. Zo ook over de roddel dat ze een affaire zou hebben gehad met André Hazes

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Media-aandacht

In juli 2019 werd Imanuelle op Tomorrowland aangehouden met een ‘enorme hoeveelheid drugs’ op zak. De actrice werd veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan één voorwaardelijk. Imanuelle zat uiteindelijk twee maanden in hechtenis. In Beau Monde blikt ze terug op deze periode.

“De eerste dagen in de gevangenis had ik nog niet door dat er in Nederland een mediastorm was losgebarsten”, deelt de actrice. Ze vervolgt dat haar grootste angst om een mediaschandaal te worden ineens werkelijkheid was geworden. Naar eigen zeggen heeft alle aandacht in de pers haar meer inzicht gegeven over haar positie als bekende Nederlander.

Zo was het bericht dat ze een affaire met André Hazes zou hebben gehad haar niet ontgaan. “Een van de meest opmerkelijke berichten vorig jaar was dat ik het in een kleedkamer meer dan gezellig gehad zou hebben met André Hazes.”

Affaire

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

“Grappig, want hoewel ik echt weleens een geheime amourette met een collega heb gehad, toch echt niet met hem.” Imanuelle las in de berichten dat zij zelfs de oorzaak zou zijn van André's breuk met Monique. Daar is echter niets van waar. “Ja, André is een leuke gast. En we hebben het ook heel gezellig gehad in de kleedkamer… Met nog zes andere mensen erbij, ja!”

“Ik bedoel, kijk op wat voor types hij valt en kijk naar mij. Ik ben toch veel te jong voor hem!”

Media-aandacht

"De grote media-aandacht was zo absurd, dat ik daardoor juist besefte dat het niet persoonlijk was. Het gaat niet over wie ik ben, maar over de naam Imanuelle Grives, die goed scoort op nieuwssites.”

Deze relativering hielp Imanuelle om los te laten en om beter met kritiek om te gaan. “Maar het was iets wat ik moest leren. Ik moest er volwassen in worden. Beseffen dat wanneer anderen iets over mij zeggen, dat niet per se iets zegt over wie ik ben en waar ik voor sta. Gelukkig had ik veel tijd voor zelfreflectie in de gevangenis.”

Benieuwd naar het hele interview met Imanuelle Grives? Je leest het in de nieuwste Beau Monde. Morgen in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');