Love Islands Feline laat zich uit over avontuurtje Lisa en Giuliano

Ook vertelt de Islander waarom zij voor Koen koos.

Lees ook

Feline en Giuliano leken tijdens Love Island voor elkaar bestemd. Giuliano kroop echter voor de komst van zijn bombshell tussen de lakens met Lisa. Feline vertelt in de nieuwste vlog op haar YouTube-kanaal hoe zij over dit avontuurtje denkt.

Eigen keuze

Feline heeft een eigen YouTube-kanaal en ze uploadt hier regelmatig haar eigen vlogs. Sinds haar terugkeer van Love Island besloot de Islander in een video alle veelgestelde vragen te beantwoorden. Zo ook de vraag: 'Vind je het erg dat Giuliano sex heeft gehad met Lisa?'

“Iedereen moet lekker z'n eigen keuzes maken, maar ik zou het zelf niet hebben gedaan”, begint Feline. “Ik vond het lastig omdat ik hem daarna nog wel moest gaan vertrouwen.”

Koen

Vervolgens laat Feline weten dat deze gebeurtenis een rol heeft gespeeld in haar keuze voor Koen. Toen Giuliano in Casa Amor verbleef, kreeg de bombshell het namelijk erg gezellig met deze Islander.

“Daarom had ik ook voor Koen gekozen na Casa Amor. Er was natuurlijk wel gewoon echt wat gebeurd, sex is niet zomaar wat. Op basis hiervan heb ik gekozen om Koen een kans te geven in de villa.”

Toch bleken Koen en Feline geen match made in heaven. Ze belandde met Giuliano in de finale en is uiteindelijk blij met haar liefdesavontuur. “Ik ben wel blij dat het helemaal goed is gekomen en ik bevestiging heb gekregen. Dus, dat is wat ik ervan vind.” Duidelijk!

Beeld: RTL | Video: YouTube (Life of Fel)

Laatste nieuws

Zie ook