Lucas Bravo mengt zich in leeftijdsdiscussie Emily in Paris

De acteur meent dat dít een realistische leeftijd voor Emily is...

Lees ook

Lily Collins zorgde onlangs voor behoorlijk wat ophef toen ze vertelde dat haar Emily in Paris-personage pas 22 jaar oud is. De actrice kwam terug op deze uitspraak en gaf toe dat Emily toch ouder is. Maar hoe oud dan? Tegenspeler Lucas Bravo denkt het te weten.

Ophef

In een interview met British Vogue onthulde Lily onlangs dat ze denkt dat Emily nog maar net afgestudeerd is. “Ik denk dat ze ongeveer 22 jaar is. Ze heeft genoeg werkervaring opgedaan bij het bedrijf in Chicago en het respect van haar baas verdient.”

Deze uitspraak maakte de tongen behoorlijk los, want velen vonden het niet realistisch dat ze très succesvol is op zo’n jonge leeftijd. Lily gaf dit weekend echter toe dat ze het fout had. “Je bent dan geen 22 jaar, maar ik moet zeggen: zo gedraag je je soms wel!”, grapte Lily over haar personage op social media.

Leeftijd

Goed, hoe oud is de Amerikaanse influencer dan? Fans van de serie zeggen dat het realistisch zou zijn als Emily eind twintig is. Lucas – die chef-kok Gabriel speelt – denkt echter van niet.

“Ik denk dat ze 24 jaar is”, deelt de acteur met E!. “Op een of andere manier beginnen vrouwen na hun 26ste hun karakter meer te ontdekken. Emily heeft al een sterke persoonlijkheid en een sterke wil, maar ja, ik denk dat ze rond de 24 jaar is.” Hmmm…

Bron: E! | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook