Bibi Breijman opnieuw slachtoffer van moedermaffia

De mommy kreeg op Instagram bakken kritiek over zich heen.

Lees ook

Het zit de moeders anno 2020 niet mee. Post je een foto met je zoon of dochter op Instagram? Wees dan voorbereid op bakken kritiek van de moedermaffia. Dit overkwam Bibi Breijman – die een schattige foto met dochtertje Teddy op Instagram deelde – voor de zoveelste keer.

Mondkapjes

Net als alle andere Nederlanders moet ook Bibi haar mondkapje in publieke ruimtes dragen. Op Instagram deelt Bibi een schattige foto van Teddy met een mondkapje op. De influencer laat in de tekst weten dat haar dochtertje ook een mondkapje wilde dragen: “Mama, Teddy ook mondkapje op?”

Dat de foto niet te serieus moest worden genomen, was in de reacties op Instagram niet echt duidelijk. Al gauw laat menig volger weten dat een mondkapje niet voor kinderen bestemd is.

Moedermaffia

“Uiterst ongezond voor kinderen, kijk er aub mee uit”, “Ik schrik echt van deze foto van je kindje met zo'n kap op, dat brengt haar schade toe” en “Supertriest, dat je dit bij zo'n klein kind doet, doe eerst eens onderzoek naar wat mondkapjes voor hebben op kinderen”, klinkt het in de reacties.

Gelukkig zijn de reacties niet alleen maar negatief. Een groot deel van de volgers is de negativiteit van de moedermaffia behoorlijk zat. “Mensen hou je eens in. Als je zelf kinderen hebt dan weet je dat ze vaak hetzelfde als jou willen! Waarschijnlijk heeft Teddy haar mondkapje na twee minuten weer op de grond gegooid en is verder gaan spelen #azijnzeikerds #altijdwat #letisopjezelf”, laat een volger weten.

Dit bericht bekijken op Instagram

“Mama Teddy ook mondkap op” #nextgeneration 😷

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook