Dít Love Island-koppel zet punt achter relatie

In een bericht op Instagram doet het tweetal hun verhaal.

Lees ook

Aleksandra Jakobczyk en Denzel Slager gingen er in het allereerste seizoen van Love Island met de prijs vandoor. De twee zijn sindsdien een steady koppel, maar helaas blijkt het liefdesduo toch niet voor elkaar gemaakt…

Uit elkaar

Onlangs deden Aleksandra en Denzel nog een boekje open over hun relatie tijdens de eerste aflevering van Love Island Aftersun. De twee vertelden enthousiast over hun gezinsuitbreiding, namelijk een kersverse puppy. Ook vertelden de twee openhartig over hun zoektocht naar een eigen huis.

Echter, afgelopen weekend deelde Aleksandra via Instagram Stories een verdrietig bericht. “Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat Denzel en ik hebben besloten om niet verder te gaan met onze relatie.”

Link tool: post not found

Goede vrienden

“We weten dat wij hiermee veel mensen teleurstellen. We zijn zelf ook teleurgesteld, maar tot de conclusie gekomen dat we niet meer bij elkaar passen”, laat Aleksandra vervolgens weten. De blondine geeft aan dat zij in de toekomst wil uitleggen hoe de vork in de steel zit, maar er nu nog niet te veel over kwijt wil. “We gaan uit elkaar als goede vrienden. Er is geen sprake van ruzie of andere erge dingen.”

Ook Denzel deelde via Instagram Stories het verdrietige nieuws. “Wij hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt, maar zijn er toch over uit dat het beter is dat we beiden onze eigen kant op gaan.”

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook