Bizar: koppel vernoemt baby naar internetprovider

Ze krijgen hierdoor wel 18 jaar lang gratis wifi...
baby

Een babynaam kiezen, blijft voor iedere ouder een moeilijke taak. Van steden tot het zonnestelsel en fruitsoorten; tegenwoordig is niets gek genoeg als naam. Een koppel uit Zwitserland koos echter wel een heel bizarre naam voor hun kindje, want het meisje is vernoemd naar een internetprovider.

KPN of Tele2?

Jep, dat lees je goed. De Zwitserse internetprovider Twifi kwam onlangs met een bijzondere actie. "Noem je kind Twifia of Twifius en je gezin zal 18 jaar lang gratis op internet surfen". Twee ouders vonden dit wel een goede deal en besloten om hun dochter Twifia te noemen.

Gratis wifi

De reden? Het geld dat ze hiermee besparen, willen ze nu opzij zetten om hun dochters rijbewijs van te kunnen betalen later.

"De naam Twifia staat in deze context ook voor verbinding. Een eeuwige band!", aldus de ouders over de naam. "Er zijn ergere namen op deze wereld." Twifia is echter wel de derde naam van het meisje. Aha!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f903b2523f7e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });