Love Islands Feline reageert op pijnlijke sneer van Filip

Feline reageert op de uithaal van haar 'ex'-liefje uit de villa.

Lees ook

Toen bombshell Feline haar intrede maakte in de Love Island-villa was één ding meteen duidelijk: Filip was blown away. Al gauw liet Feline weten dat zij met Filip geen zinnig gesprek kon voeren – en dat kon Filip niet bepaald waarderen. In Love Check-up reageert Feline nu op Filip's sneer.

Gespreksonderwerpen

Als we Feline mochten geloven kon Filip over niets anders dan fitness praten. De bombshell besloot al gauw haar pijlen op de Italiaanse Giuliano te richten en wees Filip de deur.

“Ik miste een bepaald soort diepgang. Ik heb zelf al best wel wat meegemaakt, veel gereisd. Ik vind het dus lekker om een man naast me te hebben die iets meer wereldwijs is, en die mij iets kan vertellen af en toe. Met Filip ging het stuk op vegan hamburgers en MC’en Sorry, maar ik wil iets meer van het leven zien”, vertelt Feline aan presentator Rijk Hofman.

Nieuw koppel

Volgens Filip sprak Feline juist veel meer over sport. “Ja, meer gespreksstof was er dan dus ook niet. MC’en, vegan burgers en sporten. Dat was het”, aldus Feline.

Filip zou nu aan het daten zijn met Lisa, iets wat Feline en Guiliano alleen maar leuk vinden. “Goed, toch? Dan hebben zij ook iemand gevonden”, reageert Giuliano. Aha!

Bron: Love & Reality, RTL Boulevard | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook