Aan déze regels moeten de Love Island-deelnemers zich houden

Dat zijn behoorlijk strenge regels vergeleken met de buitenlandse edities.

Lees ook

Het vierde seizoen van Love Island is deze week finally van start gegaan. We genieten weer volop van de singels die in een zonnig oord koppels gaan vormen. Voor de kijkers thuis lijkt het soms op een heerlijke vakantie, maar niets blijkt minder waar te zijn. De deelnemers moeten zich namelijk aan een aantal strenge regels houden in de villa. Wij zetten ze voor je op een rij!

Regels

Net zoals bij Temptation Island en Ex on the Beach, gelden er in de villa van Love Island flink wat regels. De regels van Love Island zijn echter wel wat strenger dan die van andere realityshows.

Zo zagen we bijvoorbeeld bij de Australische en Engelse versie van het programma dat een koppel niet bij elkaar sliep, omdat één van hen in het bed van een andere single dook. In Nederland zal dit echter niet voorkomen.

Verbroken

Ook mochten de kandidaten van de buitenlandse versies van Love Island in de eerdere seizoenen on camera roken en dronken worden. In de Nederlandse editie is dit not done. Echter is deze regel in eerdere seizoenen wel eens verbroken. Oops!

Verder mogen de Islanders hun telefoon niet gebruiken tijdens de opnames. Daarnaast moeten ze voor middernacht in bed liggen en mogen ze maximaal twee glazen alcohol per dag drinken. Benieuwd naar de rest van de regels? Kijk mee:

  1. Geen gebruik maken van telefoons, tablets, films, series, boeken of tijdschriften
  2. Geen gebruik maken van internet of sociale media
  3. De koppels móeten bij elkaar in bed slapen
  4. Er komt geen naakt of sex in beeld
  5. Ze mogen niet in beeld roken
  6. Ze mogen geen geweld gebruiken
  7. Ze moeten voor middernacht naar bed
  8. Ze mogen geen onveilige sex hebben
  9. Maximaal twee glazen alcohol per dag drinken

Bron: Love & Reality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook