Aan déze regels moesten de Love Island-deelnemers zich houden

Dat zijn behoorlijk strenge regels vergeleken met de buitenlandse edities.
Love Island

Het derde seizoen van Love Island is helaas alweer ten einde gekomen. Hoewel het er voor de kijkers thuis misschien uitzag alsof de singles hebben genoten van een heerlijke vakantie, blijkt niets minder waar te zijn. De deelnemers moesten zich namelijk aan een aantal strenge regels houden in de villa.

Regels

Net zoals bij Temptation Island en Ex on the Beach, gelden er in de villa van Love Island ook bepaalde regels. De regels van Love Island zijn echter wel wat strenger dan die van andere realityshows.

Zo zagen we bijvoorbeeld bij de Australische en Engelse versie dat een koppel niet bij elkaar sliep, omdat één van hen het bed in dook iemand uit een ander koppel...

Verbroken

Ook mochten de kandidaten van de buitenlandse versies van Love Island, wel in beeld roken en dronken worden. In de Nederlandse editie is dit not done. Toch werd er dit seizoen een regel overtreden, want Giuliano verklapte dat hij en Lisa stiekem onveilige sex hebben gehad. Oops!

Benieuwd naar de rest van de regels? Kijk mee.

  1. Geen gebruik maken van telefoons, tablets, films, series, boeken of tijdschriften
  2. Geen gebruik maken van internet of sociale media
  3. De koppels móeten bij elkaar in bed slapen
  4. Er komt geen naakt of sex in beeld
  5. Ze mogen niet in beeld roken
  6. Ze mogen geen geweld gebruiken
  7. Ze moeten voor middernacht naar bed
  8. Ze mogen geen onveilige sex hebben
  9. Maximaal twee glazen alcohol per dag drinken
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f903a8610458', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });