Netflix’ You krijgt twee nieuwe castleden en dit zijn ze

En het kan zo zijn dat ze je al bekend voorkomen...

Lees ook

De opnames van het derde seizoen van de populaire serie You gaan bijna weer van start. De serie liep enkele vertraging op door het coronavirus, maar Netflix komt nu toch met positief nieuws over het vervolg van de serie.

Nieuwe castleden

Netflix meldt namelijk dat er twee nieuwe acteurs aan de cast van het derde seizoen worden toegevoegd. Het gaat om Shalita Grant en Travis van Winkle.

Shalita zal een 'mom-fluencer' genaamd Sherry gaan spelen. Sherry lijkt Love's nieuwe vriendin te worden, maar blijkt uiteindelijk toch andere bedoelingen te hebben… Je kunt Shalita kennen van haar rollen in Search Party, Santa Clarita Diet en NCIS: New Orleans.

Derde seizoen

Travis zal de rijke Cary spelen, die Joe's nieuwe vriend zal worden. Travis speelde eerder al in Hart of Dixie, The Last Ship en Instinct.

In het derde seizoen krijgt Joe, te maken met weer een nieuwe obsessie. Aan het einde van het tweede seizoen kregen we hiervan al een voorproefje te zien. Wat de nieuwe obsessie gaat zijn, is nog een grote vraag, maar het heeft in ieder geval iets te maken met een mysterieuze buurvrouw.

Bron: Tagmag | Beeld: You, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook