Cole Sprouse bevestigt breuk met Lili Reinhart

Dit zijn de lookalike-zusjes van Lili Reinhart

Het blijkt maar weer: good genes run in the family!
Lili Reinhart

Het leven van Lili Reinharts karakter Betty in Riverdale zit vol mysterie, maar in haar echte leven ontstond onlangs ook wat mysterie. Fans dachten namelijk even dat Lili tweeling is, maar niets is minder waar. Haar zussen Chloe en Tess lijken alleen enorm veel op de Riverdale-ster.

Zussen

Tegenspeler en ex-vriend Cole Sprouse, die Jughead speelt in Riverdale, heeft een twin in real life, maar dat geldt niet voor Lili.

De Riverdale-actrice heeft wél twee zussen, die enorm veel op haar lijken. Lili zelf is 24 en heeft een jongere zus Tess (17) en een oudere zus Chloe (26).

Hecht

Chloe en Tess lijken allebei hart aan de weg te timmeren als influencer. De twee hebben allebei namelijk een groot bereik op Instagram. Ook werkte Tess een jaar geleden hard aan haar YouTube-kanaal, maar het lijkt erop dat ze met deze hobby is gestopt.

Lili lijkt een goede band met haar zussen te hebben. Zo zet ze regelmatig een van haar siblings in het zonnetje op Instagram.

Benieuwd hoe de meiden eruitzien? Bekijk het hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Only rolled 1 gutter ball

Een bericht gedeeld door Chloe Reinhart (@chloe_reinhart) op

Dit bericht bekijken op Instagram

August calls for dark locks 🔮

Een bericht gedeeld door Chloe Reinhart (@chloe_reinhart) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9afda1860bc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });