doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kim Kardashian over einde KUWTK: 'Ik heb het hele weekend gehuild'

Kim Kardashian doet de voice-over in déze animatiefilm

Kim is binnenkort in een nieuwe bioscoopfilm te horen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kim Kardashian

We hoeven niet lang meer we wachten tot we ook van Kim Kardashians talenten in de bioscoop kunnen genieten. Aan de realityster namelijk de eer om een stem in een nieuwe animatiefilm in te spreken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Cool mom

Kim mag zichzelf – als je het ons vraagt – sowieso al een cool mom noemen, maar naar eigen zeggen is ze nu zeker van haar zaak. Op Twitter deelt de realityster het bericht: "Ik geloof dat ik voor mijn kinderen nu echt een cool mom ben."

De realityster laat vervolgens weten dat ze een stemrol heeft in de nieuwste kinderfilm Paw Patrol. Deze film is gebaseerd op een gelijknamige kinderserie van Nickelodeon.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Einde KUWTK

Of het vervullen van een stemrol in een animatiefilm Kim haar nieuwe passie is? We don't know. Het is in ieder geval wel duidelijk dat de realityster niet stil zit.

Onlangs maakte de familie Kardashian bekend dat er geen nieuw seizoen van Keeping up with the Kardashians meer komt. Aan Grazia vertelde Kim wat de reden hiervan is.

"We zijn echt toe aan even pauze, even rust. Zo simpel is het eigenlijk. We hebben echt even de tijd nodig om tot onszelf te komen. We hebben al veertien jaar geen echte break gehad. We filmen een seizoen, filmen daarna weer een spin-off… de beste manier om het te verwoorden is denk ik: we leven zulke grootse levens allemaal. En nu hebben we ook nog kinderen die ons nodig hebben. We houden zoveel ballen in de lucht dat we echt even toe zijn aan wat ruimte om te kunnen ademen.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');