Love Islands Fabiënne ontevreden: ‘Ik ben als een bitch neergezet’

De Islander vindt het jammer dat ze op deze manier in beeld is gebracht.

Lees ook

Het Love Island-avontuur zit er voor Fabiënne al een tijdje op. De Islander heeft inmiddels een aantal afleveringen terug kunnen kijken, maar is hier allesbehalve tevreden over.

Kritiek

Tijdens en na het seizoen van Love Island kreeg Fabiënne bakken kritiek over zich heen. Zo zou de deelneemster een bitch zijn en alle jongens achternalopen. Op het YouTube-kanaal van Lotte van Leeuwen (die deelnam aan het eerste seizoen van Love Island) doet Fabiënne haar verhaal.

“Ik ben grof gezegd als een bitch neergezet. Ik kwam als bombshell binnen en ik moest voor het programma een stelletje uit elkaar halen. Ik werd in een verkeerd daglicht neergezet.”

Bitch

“Ik kan wel een bitch zijn, maar alleen wanneer er een reden toe is”, begint Fabiënne. “Voor de rest ben ik een heel lief meisje, ik ben spontaan en ik kan heel grappig zijn. Maar die momenten zag je in het begin niet. Het leek alsof ik alleen maar aan het jagen was op alle jongens.”

Fabiënne kreeg als enige Islander die de villa moest verlaten een tweede kans. Dit was voor haar dan ook een moment om zichzelf anders neer te zetten. Vanaf het moment dat Gianni haar vanuit Casa Amor meenam naar de villa werd de Islander naar eigen zeggen een stuk rustiger. “Toen was ik meer mezelf.”

https://youtube.com/watch?v=7kLLZMP1lyI

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Lotte van Leeuwen)

Laatste nieuws

Zie ook