Molloten opgelet: finale van WIDM live bij Pathé en Euroscoop te zien

Dit najaar wordt de finale van Wie is de Mol? in déze bioscopen uitgezonden.

Lees ook

Het speciale jubileumseizoen van Wie is de Mol? zorgt weer voor bloedstollende afleveringen. Molloten kunnen niet wachten tot dé ontknoping van het seizoen. En waar kun je dit nu beter kijken dan in een bioscoop?

Live uitgezonden

De spannende finale van het speciale jubileumseizoen is dit najaar – wederom – te zien op het grote doek in bioscopen van Pathé en Euroscoop. WIDM-fans kunnen de ontknoping volgen bij 25(!) verschillende bioscopen in heel Nederland.

De finale vindt plaats op zaterdag 24 oktober om 20.30 uur. En guess what: de tickets zijn vandaag al in de verkoop gegaan.

Bioscopen

Kun je niet wachten om de finale op het witte doek te bekijken? Dan moet je er snel bij zijn. Pathé en Euroscoop tonen dit najaar de finale van WIDM in de volgende vestigingen: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. Voor slechts 6 euro scoor je een kaartje via deze link.

Let wel: de Pathé en Euroscoop bioscopen zijn open met een beperkte capaciteit van dertig bezoekers per zaal. Uiteraard worden alle 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. Ga jij kijken?

Beeld: Wie is de Mol?

Laatste nieuws

Zie ook