Lifehack: Nanolash is hét wondermiddel voor lange en volle wimpers

Droom jij van lange, volle en weelderige wimpers? Zo regel je dat.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
nanolash

Hoe verdrietig het ook is: we zijn helaas niet allemaal gezegend met lange wimpers. Met een flinke lik mascara en een wimperkruller bij de hand komen we een heel eind. Maar wist je dat er een veel beter trucje bestaat?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nanolash

Vergeet die wimperkruller en peperdure mascara. Wimperserum it is. De methode van Nanolash is een life changer, aangezien je in vier weken tijd je wimpers een complete make-over geeft. Door dagelijks een hoeveelheid Nanolash wimperserum op je wimperrand aan te brengen, krijg je vijftig procent langere wimpers in slechts dertig dagen tijd. Say what?!

Het actieve serum verbetert de lengte van je wimpers, de dikte en de kracht. Door de natuurlijke samenstelling van Nanolash dagelijks aan te brengen, ogen je wimpers een stuk compacter en voller. En inderdaad, dan is een sexy oogopslag gegarandeerd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Beschermende laag

Doordat je het product aanbrengt waar de wimpers de huid raken, dringt het serum door tot diep in de wimperwortels. Nanolash maakt door deze methode niet alleen de wimpers dikker, sterker en langer. Het wimperserum maakt de wimpers ook donkerder en voorziet hen van een beschermende laag, wat resulteert in minder uitvallende en beschadigde wimpers.

Good to know: de methode is volledig veilig en door oogartsen getest. Dit betekent dat er geen allergische reacties of huidirritaties kunnen ontstaan.

Zo werkt het

Nu willen we natuurlijk nog maar één ding weten: hoe werkt het? Je brengt het wimperserum vier wekenlang elke avond aan met het precieze borsteltje. Dit doe je op de schone ogen – dus na het verwijderen van je make-up. Breng het product vervolgens aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je zou doen met een eyeliner. Na een paar seconden wordt het serum opgenomen en voilà, de rest is geschiedenis.

Voor en na het gebruik van Nanolash
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');