Mert over relatie met Joan: ‘Ze is ineens heel toekomstgericht’

Ook geeft de Islander zijn mening over het grote leeftijdsverschil.

Lees ook

Mert en Joan wonnen een aantal dagen geleden het Love Island-avontuur. Mert is over the moon met zijn 'Jonna' en ziet een toekomst met zijn kersverse vriendin wel zitten. Aan Grazia vertelt Mert alles over het leeftijdsverschil, de toekomst en de eerste dagen in Nederland.

FaceTimen

De Islanders zijn weer in Nederland aangekomen, maar moeten vanwege het coronavirus tien dagen in quarantaine. Een lastige periode voor Mert en Joan, aangezien het koppel al zes wekenlang samen in een huis leefde.

“Ik mis Joan heel erg. Ik kijk er heel erg naar uit om haar weer te zien en ik FaceTime de hele dag door met haar”, begint Mert. Zonder zijn grote liefde slapen, valt hem dan ook zwaar. “Het is een heel vreemd gevoel, aangezien we zes weken lang samen hebben geslapen. Het is dubbel, je ligt wel lekker in je eigen bed, maar ik ben liever met Joan samen.”

Toekomst

Het kersverse koppel wil, zodra het weer kan, elkaar meteen op zoeken. De Islander benadrukt dat hij de relatie met Joan rustig aan wil pakken. “We willen vooral niet te snel gaan”, laat hij weten.

In de villa wist Joan Mert af en toe te raken met haar uitspraken. Zo liet ze bijvoorbeeld weten dat ze leefde met de dag, en vooral niet te ver vooruit wilde plannen. Volgens de Islander is daar inmiddels verandering in gekomen.

“In het programma was Joan nooit echt toekomstgericht, ze leefde vooral met de dag. Nu, buiten de villa, wil ze heel veel vooruitplannen en is ze plotseling erg toekomstgericht aan het denken. Dat vind ik echt fijn.”

Leeftijdsverschil

Het is voor velen niet onbekend dat het liefdeskoppel een groot leeftijdsverschil heeft. Naar eigen zeggen heeft Mert hier nooit problemen mee gehad.

“Hier heb ik nooit iets van gemerkt of gevoeld. Natuurlijk heeft zij meer meegemaakt, maar zij kan mij daar ook veel over leren. Zij haalt echt de volwassenheid in mij naar boven, en ik kan haar juist weer met andere dingen helpen. Dat vind ik echt fijn.” Cute!

Bron: Grazia | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook