Dit zijn dé ZARA-boots die iedereen nu wil hebben

Grote kans dat jij deze boots al op Instagram hebt gespot.

Menig influencer heeft al een paar chunky, zwarte boots in zijn of haar kast liggen. We zien de boots op Instagram en Pinterest aan de lopende band voorbijkomen. Enne, vooral de budgetvariant van ZARA is dit seizoen erg populair.

Uitverkocht

Modeketen ZARA introduceerde onlangs haar zogenoemde ankle boots with track sole – oftewel: de zwarte chunky laars met een halfhoge lengte. Deze laarzen vlogen voor nog geen 40 euro over de toonbank – toegegeven: dat is een prima prijsje voor een warme winterlaars.

Combineren

Deze laarzen zijn niet zonder reden zo populair. Menig modeliefhebber kan niet zonder een paar zwarte boots, aangezien ze overal bij passen. Of je nu kiest voor een jeans, blote benen of een lange jurk: het geeft iedere look een grungy touch.

Dit bericht bekijken op Instagram

Never not posing without coffee☕️

Een bericht gedeeld door Michelle Fleur (@michellefleur) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Bootylicious🖤

Een bericht gedeeld door Michelle Fleur (@michellefleur) op

Shoppen

Unfortunately, de laars is regelmatig uitverkocht. ZARA staat wel bekend om het snel aanvullen van haar stock en ook op de website van ZARA wordt aangegeven dat de laars binnenkort weer verkrijgbaar is.

Gelukkig is ZARA niet de enige winkel die deze pareltjes weet te verkopen. Ook op andere webshops zijn soortgelijke laarzen te verkrijgen. Wij zetten er alvast zes voor je op een rij. Shoppen maar!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws