5 dingen die je nog niet wist over Emily in Paris-acteur Lucas Bravo

De Emily in Paris-acteur is ook werkzaam als model.

Lees ook

Emily in Paris zit vol met croissants, mode, drama én romantiek. De kijker kreeg – net als Emily – al snel een zwak voor neighbour Gabriel. De Franse acteur Lucas Bravo neemt de rol van de knappe chef-kok op zich. Enne, hij is nog single…

Acteur

Lucas is niet alleen acteur, maar werkt ook als model. De 32-jarige acteur was onder meer te zien in een Chanel-reclame. Momenteel werkt Lucas aan de nieuwe versie van de film Mrs Harris Goes to Paris. Benieuwd naar nog meer feitjes over de acteur? Komen ze:

1. Lucas is single

Glamour US voelde Lucas onlangs aan de tand over onder meer zijn liefdesleven. En jawel, zo kwam naar voren dat de acteur nog single is! “Op Wikipedia stond dat ik een vriendin heb. Ik had het geflagd, omdat het niet klopt. Vervolgens heb ik het gepost, omdat ik het wel grappig vond.” Aha!

2. “Ik hou van communiceren”

Wat Lucas een afknapper vindt in een relatie? Daar is hij duidelijk over. “Ik hou er niet van als iemand wegloopt in een relatie. Ik hou van communicatie, dat is de basis van alles.” De acteur volgt dat je nooit bang moet zijn dat iemand jouw input verkeerd begrijpt.

“Ik kan er niet tegen als iemand tijdens een gesprek wegloopt of met een babyface zielig gaat zitten doen. Ik spreek dingen gewoon liever uit.” Hear, hear!

3. Lucas is een Potterhead

De magie van Zweinstein vindt Lucas betoverend. “Ik vind het heerlijk om op zondag een Harry Potter-marathon te houden en te ontsnappen aan de werkelijkheid. Ik hou van die magie, heerlijk!”

4.Lucas brengt zijn vrije dag graag op het platteland door

Hoewel zijn personage in Emily in Paris in het drukke Parijs woont, zoekt Lucas zelf liever de rust op in zijn vrije tijd. Hij brengt een vrije dag dan ook het liefst door op het platteland. “Het liefst ben ik op het platteland met wat vrienden, goed eten en zwemmen we in de rivier. Zo kunnen we even onze verantwoordelijkheden vergeten.”

5. De acteur is dol op de natuur

Patagonië wordt als een van de mooiste natuurgebieden ter wereld gezien. Niet zo gek dat dit dan ook een droombestemming van Lucas is. “Ik hou van alleen reizen en helemaal verdwalen. Gewoon een rugzak mee en alles ontdekken en genieten van het prachtige landschap.”

“Er ontstaat een soort van angst als je helemaal in je eentje bent in de wildernis. Juist daar vind je vaak goede antwoorden over jezelf. Ik wil daar heel graag weer een keer heen als het kan.”

Dit bericht bekijken op Instagram

@sev.pieto

Een bericht gedeeld door L U C A S 🪐 B R A V O (@lucasnbravo) op

Bron: Glamour US | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook