Zien: Dave Roelvink showt killerbody

Het roer om: Dave Roelvink kiest voor carrièreswitch

De coronacrisis heeft Dave flink aan het denken gezet.
dave roelvink

Door de aangescherpte coronamaatregelen zien veel BN'ers de toekomst niet zo rooskleurig meer in. Zo ook Dave Roelvink, die naar eigen zeggen geen inkomen meer heeft, ziet het niet meer zitten. Aan RTL Boulevard doet hij zijn verhaal.

Carrièreswitch

Dave dankte zijn inkomen voornamelijk aan zijn optredens als dj. Door het sluiten van alle horecagelegenheden ligt het werk van Dave opnieuw stil. Het teren op een buffer zit er voor de dj ook niet echt meer in.

"Mijn hele inkomen is weg en dat zie ik niet meer goed komen binnen één jaar of een half jaar", begint Dave. "Je gaat dan wel serieus nadenken, misschien moet ik wel een carrièreswitch maken."

Wat Dave zijn plannen precies zijn? Daar is de dj nog niet helemaal over uit.

Geluk

Dat de coronacrisis de dj erg zwaar valt, is inmiddels wel duidelijk. Gelukkig kan Dave zijn geluk thuis niet op. Hij is sinds een korte tijd weer samen met zijn ex-vriendin Jazzlyn. De twee hadden al eerder een relatie, maar die liep in 2015 op de klippen. Het koppel besloot onlangs echter om de liefde opnieuw een kans te geven.

“Ik vind haar hartstikke leuk. Door op een andere manier naar iemand te kijken en er gewoon voor open te staan, kun je toch weer andere dingen gaan voelen. Dus dat is gebeurd en ik heb het heel leuk met haar”, deelde Dave destijds. Cute!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9770ac4f92a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });