Love Islands Giuliano doet boekje open over intieme nacht met Lisa

Giuliano vertelt meer over de beruchte nacht met Lisa.

Love Islands Lisa deed onlangs al uit de doeken dat ze in de villa sex heeft gehad met Giuliano. De twee wisten hun moment tussen de lakens geheim te houden voor alle Islanders én de producenten. In Love Check-Up doet Giuliano een boekje open over de desbetreffende nacht.

Stiekem

Dat Lisa en Giuliano veel moeite moesten doen om stiekem sex te hebben, moge duidelijk zijn. Zo was het voor het ex-koppel toch wel ongemakkelijk dat er overal camera’s hingen. “Er gebeurden wat dingen onder de lakens. Je voelt dan meteen dat al die camera’s op je zijn gericht. Dat was erg ongemakkelijk.”

Enne, dat was nog niet eens het enige. Zo lagen Lisa en Giuliano in het midden van alle andere Islanders. “Er lagen mensen links van ons, rechts van ons, tegenover ons.”

Toch lijkt Giuliano niet zo onder de indruk te zijn van de desbetreffende nacht. “Het is maar wat je sex kan noemen… we lagen lepeltje-lepeltje en hij gleed er zo in. We lagen onder de lakens, dus je kan ook niet te keer gaan.”

Meeslepen

Lisa deelde onlangs in een Q&A in haar Instagram Stories al meer over de intieme nacht met Giuliano. “Ik was zo naïef om erin mee te gaan. Het was van allebei de kanten wel gewild, maar het was zeker een les voor mij.”

“Ik moet mezelf niet te snel laten meeslepen door mooie woorden, want de dag erna heeft hij mij volledig laten vallen.” Lisa doelt met deze uitspraak op het feit dat Giuliano hun romance beëindigde voor Islander Feline.

Bron: Love Check-Up | Beeld: Love Island

Laatste nieuws