Zien: nieuwe coupe voor Britney Spears

Britney Spears shockeert fans opnieuw met video

Op Instagram deelt de zangeres opnieuw een 'zorgwekkende' video.
Britney Spears

Al langere tijd gaan de geruchten dat het niet goed zou gaan met de psychische gezondheid van Britney Spears. Volgers zijn continu bezorgd en laten dit geregeld weten in reacties op Instagram. Zo ook onder de nieuwste video van de zangeres...

Angststoornis

Britney staat al meer dan twaalf jaar onder curatele – dit betekent dat de zangeres niet de volledige zeggenschap heeft over haar eigen leven. De vader van Britney neemt alle beslissingen voor zijn dochter, maar Britney's volgers vertrouwen dit niet helemaal.

Zo zou Britney in haar video's opmerkelijk gedrag vertonen, zich op een rare manier vertonen en er bang uitzien. Menig volger weet bijna zeker dat de zangeres aan een angststoornis lijdt.

Instagram

In de nieuwste video op het Instagram-account van Britney vertelt de blondine een verhaaltje over het weer. "Ik dacht dat de herfst was begonnen, maar toen bleek het toch warmer dan ik dacht", begint ze. Vervolgens begint de blondine over haar afgelopen zomer.

'Ik maak me zorgen, Britney' en 'Ze ziet er zo bang uit' klinkt het onder andere in de reacties. Al langere tijd gaan de geruchten dat het niet goed zou gaan met de zangeres. Britney deelt vaak foto's en filmpjes van zichzelf die tot bezorgde reacties bij haar followers leiden. Het gaat zelfs zo ver dat fans bij haar Insta-posts allemaal fruit-emoji plaatsen. En wel om deze reden:

"Ik ga met de anderen mee en vraag je om fruit-emoji's te plaatsen in je volgende bericht als je in gevaar bent... We houden allemaal van je en geven om je...We bidden voor je" en "Houd alsjeblieft fruit in je hand bij je volgende bericht als je in gevaar bent", is slechts een greep uit de vele reacties.

Dit bericht bekijken op Instagram

🌹🌹

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90091159b82', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });