Plottwist: Love Island introduceert gloednieuwe villa 'Casa Amor'

Love Island Joan over thuisquarantaine zonder Mert: 'We FaceTimen de hele dag' 

Door het coronavirus moeten de net thuisgekomen Islanders tien dagen in quarantaine.
Joan en Mert

Love Island speelde zich af op het zonovergoten Gran Canaria, en daar geldt momenteel code oranje. Nu de Islanders thuis zijn, betekent dat dus dat ze in thuisquarantaine moeten. Love birds Joan en Mert moeten elkaar daardoor tien dagen missen. “Na de quarantaine spreken we meteen af”, deelt Joan in gesprek met Grazia.

Afspreken

Joan zit nog maar een paar dagen in thuisquarantaine, maar kan nu al niet wachten om Mert weer te zien. “We zijn echt aan het aftellen. We FaceTimen de hele dag en bellen elkaar veel.”

Tijdens hun verblijf in de villa wisselden Joan en Mert geen nummers uit. Pas buiten de villa kregen ze elkaars telefoonnummer. Joan vindt het dan ook gek om nu met Mert te appen. “We hebben vanochtend voor het eerst lang met elkaar geappt. Het is zo raar om hem nu te appen. Gisternacht waren we zo lang met elkaar aan het FaceTimen dat we allebei met onze telefoon in slaap vielen.”

Joan kijkt er enorm naar uit om haar vriend snel weer te zien. “Na de quarantaine gaan we meteen afspreken. Zodra het voorbij is, mag hij heel snel hiernaartoe komen!”

Toekomst

Hoewel Joan dolgraag bij Mert wil zijn, zit samenwonen er voorlopig nog niet in. “Ik heb er weleens aan gedacht, maar ik wil het eerst even rustig aandoen. In de villa ging het zo snel tussen ons.”

“Dat wat ik met Mert heb, wil ik niet kapotmaken door te snel te gaan. Ik kijk ernaar uit om eerst te gaan daten, en samen naar de bioscoop te gaan. Ik laat alles eerst op me afkomen.”

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90099135333', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });