Dít zijn de 20 voorwaarden om aan Married at First Sight Australië mee te doen

Je mag kiezen: óf je baan opzeggen óf met onbetaald verlof. Heftig!

Lees ook

Married At First Sight is in Nederland al een kijkcijferkanon, maar de Australische versie op Videoland is minstens zo populair! Voordat kandidaten aan het programma mee mogen doen, moeten ze echter wel aan een flinke eisenlijst voldoen…

Romantisch

Het lijkt allemaal ontzettend leuk en romantisch: de avonturen van de MAFS-koppels. Oké, niet bij alle koppels gaat het even goed, maar over het algemeen is het fantastisch. Mocht je nou ook mee willen doen aan Married At First Sight, dan moet je voldoen aan een flinke lijst met voorwaarden. Woman's Health Australië kwam tot de ontdekking dat kandidaten aan minimaal twintig voorwaarden moeten voldoen, voordat ze mee mogen doen aan het liefdesavontuur.

De voorwaarden:

1. Om te beginnen een beetje een open deur: je mag niet al getrouwd zijn. Duh.

2. Deelnemers moeten vol overgave meedoen aan elk aspect van dit 'social experiment'. Opvallend: tijdens de audities wordt in eerste instantie niet verteld om welk programma het gaat.

3. Je moet minstens 25 jaar oud zijn.

4. Je moet in Australië wonen, in ieder geval de laatste twee jaar.

5. Je moet in de stad (willen) wonen waar ze in jouw seizoen het programma opnemen. Op dit punt zijn ze inmiddels iets minder streng, gezien het aantal long distance-koppels in seizoen 6.

6. Dat je al aan andere realityseries mee hebt gedaan is geen probleem. Wel wordt gecheckt of je niet alleen voor de fame meedoet.

7. Fulltime werken én meedoen aan het programma kan niet. Parttime werken is ook lastig. Je mag dus kiezen: óf je baan opzeggen óf met onbetaald verlof. Heftig!

8. Iedereen ondergaat van tevoren een psychologische test.

9. Je mag aangeven op wat voor type je valt, maar uiteindelijk heb je hier niets over te zeggen.

10. Er wordt van alles over je uitgezocht: of je een strafblad hebt, een verslaving hebt (gehad) en hoe je met je exen omging.

11. Het is niet toegestaan om berichten op social media te plaatsen tijdens de opnames. Zo'n twee maanden dus.

12. Je mag je telefoon wel gewoon bij je houden, tenzij er camera's bij zijn.

13. Er wordt niets door het programma betaald wanneer de koppels samenwonen, behalve het appartement.

14. Je mag in totaal twintig personen uitnodigen voor je bruiloft, in totaal zijn er dus veertig personen aanwezig.

15. Alle bruiloftsgasten moeten een geheimhoudingsverklaring tekenen.

16. Tijdens het huwelijk is er weinig sprake van spontaniteit. Zo moeten de geloften vaak meerdere keren worden uitgesproken, om alle hoeken mooi in beeld te krijgen.

17. Deelnemers zijn tijdens opnamedagen tussen de twaalf en zestien uur omringd door camera's. Pffff.

18. Soms krijgen de koppels een uiterste tijd om thuis te zijn. Dit doen de experts overigens alleen als er te veel drama is tussen een stel of als ze simpelweg denken dat het beter is voor een stel om eerder thuis te zijn.

19. Je mag pas weer beginnen met werken als de finale op tv is geweest. Oftewel: je moet een flinke buffer hebben om mee te kunnen doen.

20. Tot slot nog enige vrijheid: je mag er op ieder moment mee stoppen. Zélfs een dag voor de bruiloft.

Bron: Amayzine | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook