doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dít is best bewaarde geheim uit de fashionwereld

Voor je het weet pronkt er een gloednieuwe designertas aan je arm.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
geheim fashionwereld

Droom jij van een Tommy Hilfiger winterjas, een paar gloednieuwe killer heels van Calvin Klein en een designertas die matcht bij iedere outfit? Dan zou die droom zomaar eens de werkelijkheid kunnen worden…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Fashion community

Het winterseizoen is coming. En we weten allemaal wat er nodig is bij een seizoensverandering. Juist, een gloednieuwe garderobe. Ondanks dat we bij verschillende modeketens de mooiste items in kunnen slaan, is een geheime webshop – waar niet iedereen kan shoppen – natuurlijk véél interessanter.

We hebben het hier over BestSecret, een heuse online closed fashion community waar je alleen via een uitnodiging toegang toe krijgt. Heb je toegang gekregen? Dan shop je bij BestSecret meer dan 3000 verschillende (designer)merken. Denk hierbij aan een designertas van Céline, een Reebok sportoutfit of een stunning outfit van Max Mara.

Shoppen met korting

BestSecret verkoopt niet alleen vrouwenkleding, ook kun je hier terecht voor kinderkleding, mannenkleding, accessoires en woondecoratie. En dat is nog niet alles: de items worden verkocht met flinke kortingen. Zo krijg je op ieder item zo'n 20 tot 80 procent korting. Goals!

Je vindt op deze webshop items volgens de laatste trends én je vindt hier het hele jaar door een giga hoeveelheid aan fijne basics. De producten zijn altijd in stock, de levering is snel en het retourneren is gratis. Dacht je dat dat dit alles was? Nope.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Ook kun je door het shoppen punten verdienen. Voor elke aankoop die je doet en voor elke vriend die je doorverwijst, ontvang je punten als VIP-clublid. Met deze punten kun je de status Silver, Gold of Diamond bereiken. Hiermee krijg je bijvoorbeeld een gratis verzending of exclusieve toegang tot designeritems. Love it.

Exclusieve uitnodiging

Door middel van een exclusieve uitnodiging krijg je toegang tot de webshop. En guess what: Grazia mag een aantal exclusieve uitnodigingen weggeven, zodat je los kunt gaan in dit geheime shopping paradijs. Wees er snel bij, want de uitnodigingen zijn schaars.

Pas nadat je hebt ingelogd met de exclusieve inlogcode is het mogelijk het aanbod van BestSecret te bekijken. Het aantal uitnodigingen is helaas gelimiteerd, dus vis je net achter het net? Dan beland je op een wachtlijst om eventueel in de toekomst nog toegang te krijgen tot de online community.

Kun je wel een nieuwe herfstgarderobe gebruiken? Deze fabulous looks shop je bij BestSecret. Hallo, inspiratie:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');