Olcay en Ruud steken de draak met zichzelf: ‘We zijn dom’

Olcay en Ruud delen op een hilarische manier hun blunder op Instagram.

Lees ook

Olcay Gulsen en Ruud de Wild genoten onlangs samen van het prachtige Lissabon. De love birds hadden alleen niet gezien dat daar volgens de Nederlandse overheidsrichtlijnen code oranje geldt. De twee moeten dan ook samen in quarantaine en delen dit nieuws op een hilarische manier op Instagram.

Gedicht

“Ik dacht, laat ik eens heel cultureel beginnen met een gedicht: ‘Geen narigheid, geen ruzie, geen scène, maar wij moeten verdikkeme een week in quarantaine’”, deelt Ruud in een video op Instagram.

“Wij zijn domme rukkers, omdat we niet hebben gekeken naar de regels van het RIVM. We wisten niet dat je in quarantaine moest als je naar Lissabon gaat”, vult Olcay aan. “We hadden niet goed gekeken. Heel dom”, vervolgt Ruud.

Thuisquarantaine

Ruud en Olcay blijven voorlopig dus in thuisquarantaine. Gelukkig kan Ruud wel vanuit huis radio blijven maken én hebben de twee een fijne tijd in Lissabon gehad.

Zo deelde Olcay twee dagen geleden nog een lief bericht op Instagram over Ruud. “There is no light without shadow… just like there is no love without you, Ruud.” Als dat geen couple goals zijn, weten wij het ook niet meer.

Dit bericht bekijken op Instagram

Dumb & Dumber vanuit huis 🏠 #quarantinelife

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook