Aiii: Om deze reden knapte Joan af op Milan

Imen over heftige Love Island-confrontatie: ‘Ik voelde me voor het blok gezet’

"Er ging van alles door me heen. Ik voelde me naïef en dom."
Imen

Vlak voor de Love Island-finale confronteerden presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst Remco met het feit dat hij niet voor ware liefde naar Love Island kwam. Een moment dat Imen niet in de koude kleren ging zitten. Met Grazia blikt Imen terug op deze heftige gebeurtenis.

Confrontatie

Holly en Viktor maakten vorige week bekend welke koppels in de Love Island-finale zouden staan. Imen en Remco hadden de finale gehaald, en even het leek erop dat Mattheüs en Jaimy naar huis moesten. Niets bleek echter minder waar te zijn.

“De afgelopen dagen deden nogal wat berichten de ronde op sociale media dat jij je hart al hebt verloren aan iemand in Nederland. Kun je dat aan ons uitleggen?”, vroeg Viktor aan Remco.

Remco vertelde vervolgens dat hij inderdaad gevoelens heeft voor iemand buiten de villa. Hoewel Imen deels de waarheid wist over Remco’s crush, kwam de confession hard aan. “Ik voelde me echt voor het blok gezet”, begint ze. “Ik wilde sowieso naar huis, dus het was goed zo. Toch voelde ik me gewoon heel rot. Er ging van alles door me heen. Ik voelde me naïef en dom."

Reactie

Dat Remco op televisie uitte dat hij gek was op een ander, deed Imen veel pijn. “Dat hij dat zo uitte; een grotere liefdesverklaring kan dat meisje in Nederland niet hebben gehad. Dat heb ik nooit gehad.”

Op het moment dat Remco over zijn crush in Nederland vertelde, reageerde Imen ontzettend supportive. “Ik had zoiets van: hij heeft het me wel verteld. We zaten zes weken bij elkaar. Ik zag en voelde dat hij er ook veel moeite mee had. Ik had moeilijk kunnen doen, maar ik kon me ook goed in hem verplaatsen.”

Terugkijkend op de heftige avond zou Imen dan ook hetzelfde hebben gereageerd. Toch heeft ze wel moeite met Remco's reactie. “Dat hij steeds zei dat ik alles al langer wist vond ik jammer. Het was teleurstellend dat hij zijn fouten niet erkende.”

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f903750e09ac', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });