Aiii: Om deze reden knapte Joan af op Milan

Imen over Love Island verlaten: ‘Ik stelde voor om naar huis te gaan’

Voor Imen was het moeilijk om met Remco een koppel te blijven in de villa.
Imen

Love Island-kijkers waren in rep en roer toen bekend werd dat Remco een serieuze crush had op iemand buiten de villa. Remco beweert dat Imen hiervan op de hoogte was, maar dat ze de villa niet wilde verlaten. Volgens de make-up artist geldt echter het tegenovergestelde. Aan Grazia doet Imen haar verhaal.

Verliefd

Nadat Remco al weken een koppel vormde met Imen, besloot hij haar te vertellen over het meisje in Nederland. “Hij zei: ‘Ik ben verliefd.’ Ik dacht toen: Oh mijn god, hij is verliefd op iemand anders in de villa.” Vervolgens biechtte Remco op dat hij dacht verliefd te zijn op een meisje in Nederland. “Hij bleef maar zeggen: ‘Ik dénk dat ik verliefd ben.”

Imen wist niet goed wat ze met deze informatie moest doen. “Ik vroeg: ‘Wat wil je? Wil je naar huis? Wil je naar haar toe?’ Maar dat wist hij ook niet. Ik zei dat ik me er niet fijn bij voelde als hij steeds aan haar zou denken. Als hij verliefd was op een ander, wilde ik liever naar huis gaan. Ik was namelijk voor de liefde naar Love Island gekomen."

Casa Amor

Imen en Remco hadden een korte break van elkaar toen de mannen naar Casa Amor vertrokken. Toen Remco terugkeerde naar de Love Island-villa leek hij toch een spark tussen hem en Imen te voelen.

“Na Casa Amor vroeg ik of hij überhaupt wel iets voor me voelde. Hij zei dat hij echt wel gevoelens voor me had. We hebben er een gesprek over gehad en besloten toen om elke dag te kijken hoe het zou gaan.”

“Maar op een gegeven moment lagen we op het hemelbed. Ik vroeg toen aan hem: ‘Waar denk je aan?’ Toen zei hij: ‘Je weet waar ik aan denk’. Ik zei toen: ‘Als ik weet dat je aan iemand anders denkt, wil ik naar huis'.”

Liefde

Toch wist Remco Imen over te halen om nog niet naar huis te gaan, iets wat Imen een onprettig gevoel gaf. “Het voelde gewoon niet meer goed. Ik wilde bij hem zijn, maar als ik hem knuffelde of kuste deed ik dat met liefde. Hij niet.”

Imen bleef uiteindelijk in de villa, omdat ze hoopte dat er toch nog wat tussen haar en Remco kon bloeien. “Ik hoopte dat echt. Ik hoopte dat zijn gevoel voor mij terug zou komen.”

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f937404df4b8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });